Naar boven

Voor een Samsung QLED TV muurbeugel bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Samsung No Gap muurbeugel WMN-M11EA
U hangt u QLED TV in een paar minuten op, in gemakkelijke stappen, met deze Samsung No Gap muurbeugel WMN-M11EA.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Samsung No Gap muurbeugel WMN-M11EA

Uw QLED TV strak tegen de muur

Met de No Gap Wall-mount kan de QLED TV kan nog strakker aan de muur gehangen worden. Hij ziet er op deze wijze van alle kanten fraai uit en het past perfect in uw woonkamer.

 

Kantelbare wandbeugel

Kent u dat gevoel dat de kijkrichting niet optimaal is? Dan kantel u de No Gap Wall-mount. Hiermee kan u na de montage de hoek van u QLED TV bepalen. Voortaan zit u dus overal perfect.

 

Gemakkelijke installatie

Voor de makkelijke montage hoef u echt geen vakman in te schakelen. U hangt u QLED TV in een paar minuten op, in gemakkelijke stappen. U kan de kijkhoek zelfs instellen nadat de montage is voltooid.

 

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hif

Ook voor een No Gap wandbeugel van het merk Samsung bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.


Samsung QLED TV op Apollo.nl

QLED is een techniek gebruikt door Samsung voor TV. De naam QLED komt van Quantum Dot Light Emitting Diode. Quantum Dot staat voor het helderste en scherpste beeld dat u maar kunt krijgen. Met QLED van Samsung kunt u volgens het merk rekenen op pure kleuren, unieke helderheid en een lange levensduur. Klik hier voor Samsung QLED op Apollo.nl.

Specificaties

  • Maximale gewicht TV 30 kg
  • Geschikt voor min. 49 inch
  • Geschikt voor max. 65 inch