Naar boven

Ook een beugel voor uw TV koopt u bij Apollo

Art.nr: Vogels 7346 Draaibare TV Beugel voor OLED TV
De Vogel's NEXT tv muurbeugel biedt het allerbeste op het gebied van muurbeugeltechnologie. Met deze flexibele wandsteun draait u uw tv in minder dan een handomdraai naar u toe, voor het perfecte beeld, waar u ook zit in de kamer.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Vogel’s NEXT 7346 Draaibare TV Beugel 

Graag brengen de TV specialisten van Apollo deze TV beugel onder uw aandacht, ontdek de specifieke kwaliteiten van deze Vogel’s NEXT 7346. Met deze flexibele wandsteun draait u uw tv in minder dan een handomdraai naar u toe, voor het perfecte beeld, waar u ook zit in de kamer.

Geniet meer van u tv met de NEXT 7346

Bevestig uw tv aan de wand met deze flexibele Vogel's beugel. Dan geniet u van het perfecte beeld van uw televisie én het ongeëvenaarde gebruiksgemak dat deze NEXT 7346 u biedt. Beugel en tv vormen samen een nagenoeg naadloos geheel, waardoor uw televisie nóg meer een eyecatcher wordt in uw interieur.

Speciaal ontwikkeld TV

Juist een televisie hangt u op: zó extreem slank is het ontwerp, dat u deze tv perfect dicht tegen de wand kunt plaatsen met deze custom-made beugel van Vogel's. Deze tv wandsteun is geschikt voor alle TV's

Elegantie en flexibiliteit in één tv-muurbeugel

Deze Vogel's wandsteun is ontworpen voor de lange duur. Het is een in het oog springende steun met elegante lijnen die een unieke combinatie vormt met uw tv. De NEXT 7346 vouwt u moeiteloos zo tegen de wand dat er nauwelijks ruimte overblijft tussen de wand en de steun. Hij glijdt moeiteloos van de wand en kan tot 120 graden draaien. Het magnifieke aan deze steun is de soepele beweging.

Robuust & Screen Protection System

Een robuust frame voor uw TV tot 30 KG. Het robuuste frame is ontwikkeld voor tv's van 40" - 65" (102 -165 cm) met een gewicht van maximaal 30 kg. Toen deze steun werd ontworpen door dit befaamde merk van beugels, heeft men er een belangrijk stuk van Vogel's erfgoed in gelegd. Het Screen Protection System heeft men erin opgenomen, dat Vogel's een paar jaar geleden heeft ontwikkeld. Dit voorkomt dat uw kostbare tv tegen de wand stoot.

Smart movement

Een licht duwtje met één vinger is genoeg om de steun te draaien. Dat noemt men, het woord zegt het al, Smart Movement. Kabels kunnen weg gewerkt worden voor een gestroomlijnd en opgeruimd gezicht. De ontwerpers van Vogel’s hebben het allerbeste van succesvolle producten genomen en dit gecombineerd in een dit nieuwe concept met een ongekend luxueuze uitstraling.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Naast uw TV bent u vanzelfsprekend ook voor een TV wandbeugel van het merk Vogel’s bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

 • Vogel’s NEXT 7346
 • Muurbeugel
 • Geschikt voor televisies
 • Min. beeldschermdiagonaal (inch): 40 inch
 • Max. beeldschermdiagonaal (inch): 65 inch
 • Min. beeldschermdiagonaal (cm): 102 cm
 • Max. beeldschermdiagonaal (cm): 165 cm
 • Maximale belading bedraagt 30 kg
 • De beugel is Draaibaar
 • Min. afstand tot de muur (mm) bedraagt 72
 • Max. afstand tot de muur (mm) bedraagt 713
 • Draaien Tot 120°
 • Onderdeel van derie NEXT
 • TÜV-gecertificeerd