Naar boven

Vogel’s NEXT 7840 Kabelkolom

Art.nr: Vogel’s NEXT 7840 Kabelkolom
Vogel’s NEXT 7840 Kabelkolom, voor het strak en mooi wegwerken van al uw kabels.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Vogel’s NEXT 7840 Kabelkolom

Geweldig entertainment begint met Vogel’s DesignMount en gaat verder met Vogel’s kabelkolom, AV multi-drager of universele Sound Bar-steun. Zo ontstaat aan de wand een uniek middelpunt van entertainment dat er magnifiek uitziet en fantastisch werkt.

Veilig en zeer ruim oppervlak

In de 100 cm lange kabelkolom NEXT 7840 komt de afwerking in geborsteld aluminium van de DesignMount terug. De kolom kan op de ideale kijkhoogte voor de tv worden gemonteerd en kan tot 10 kabels bevatten. Voor het plaatsen van uw AV appratuur zie ook de voorgestelde Vogel's NEXT 7825 AV Multi Support aan de rechterzijde.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor een TV wandbeugel of AV Multi drager van het merk Vogel’s bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

  • Te combineren met NEXT 7825 AV multi-drager om AV- & multimedia-apparatuur op te bergen (max. 4x NEXT 7825) > klk hier
  • Verbergt en geleid kabels netjes op elke gewenste hoogte
  • Al je kabels stijlvol en netjes weggewerkt
  • Slechts 2 cm / 0,8 inch van de wand