Naar boven

Vogel’s CABLE 10 L kabelkolom

Art.nr: Vogel’s CABLE 10 L kabelkolom
Vogel’s CABLE 10 L is de beste en meest eenvoudige manier om kabels op elke gewenste hoogte te verbergen en te leiden. Slechts 2 cm / 0,8 inch van de wand.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Vogel’s CABLE 10 L kabelkolom


Al uw kabels stijlvol en netjes weggewerkt

De CABLE 10 kabelkolom is de beste en meest eenvoudige manier om kabels op elke gewenste hoogte te verbergen en te leiden.


AdvanCISTM

Bijpassende accessoires zorgen voor de finishing touch van uw entertainmentcentrum. Deze Cable 10 L kabelkolom is voorzien van Vogel's' flexibele en unieke AdvanCISTM, waardoor u de vrijheid hebt om kabels op elke gewenste hoogte makkelijk te verbergen en te leiden. U kunt maximaal 3 AV 10 multisteunen in de kabelkolom plaatsen.
 

Samengevat


Deze Vogel’s kabelkolom herbergt en geleid kabels netjes op elke gewenste hoogte en is met de AV 10 te combineren om AV-apparatuur te plaatsen. Zorg ervoor dat u alle kabels stijlvol en netjes weggewerkt met deze Cable 10L, slechts 2 cm / 0,8 inch van de wand.

 

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor accessoires als bijvoorbeeld de Cable 10 L kabelkolom van het merk Vogel’s bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

  • Vogel’s CABLE 10 L kabelkolom
  • Max. aantal kabels in kabelgoot Tot 10 kabels
  • Lengte kabelgoot (cm) 91 cm
  • Kleur Zilver
  • Serie UNIVERSAL