Naar boven

Apollo is ook het vertrouwde adres voor Audio en DVD dragers van Vogel's

Art.nr: Vogel’s AV 10 Audio en DVD-drager
De Vogel's AV 10 Audio/DVD-steun kan op elke gewenste hoogte in de kolom worden geplaatst en kan worden aangepast aan A/V-apparatuur van nagenoeg elk gewenst formaat.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Vogel’s AV 10 Audio en DVD-drager


Berg apparatuur makkelijk onder uw TV op.


Deze AV 10 Audio/DVD-drager kan eenvoudig op elke hoogte in de kolom worden bevestigd. Te combineren met kabelkolom CABLE 10 en deze drager is verder zeer eenvoudig te installeren.

 

Beperkte ruimte? Geen probleem met deze vaste tv beugels


De vaste M-serie tv muurbeugel heeft alles wat je nodig hebt om je tv plat tegen de muur op te hangen. Een betaalbare en functionele oplossing en ideaal voor kamers waar de ruimte beperkt is. 

 

Op iedere gewenste hoogte aangepast aan nagenoeg ieder gewenst formaat


De AV 10 Audio/DVD-steun kan op elke gewenste hoogte in de kolom worden geplaatst en kan worden aangepast aan A/V-apparatuur van nagenoeg elk gewenst formaat.
 

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor een TV wandbeugel of AV Multi drager van het merk Vogel’s bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

  • Vogel’sAV 10 Audio/DVD-drager
  • Max. laadgewicht (kg) 10
  • Kleur Zilver
  • Serie UNIVERSAL