Naar boven

GoPro HERO6 Black

Art.nr: Gopro Hero 6 Black
GoPro HERO6 Black! Hier is het, de beste GoPro ooit gemaakt, HERO6 Black! Met zijn geheel nieuwe GP1-chip, speciaal gemaakt voor en door GoPro, krijg je 2x beteren prestaties en videostabilisatie op het volgende niveau. Gopro Voegt digitale zoom, HDR, spraakbediening en een duurzaam waterdicht ontwerp aan de HERO6 Black toe. Dit is de ultieme GoPro voor het delen van het leven terwijl je het leeft.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

GoPro HERO6 Black!

Hier is het, de beste GoPro ooit gemaakt, HERO6 Black! Met zijn geheel nieuwe GP1-chip, speciaal gemaakt voor en door GoPro, krijg je 2x beteren prestaties en videostabilisatie op het volgende niveau. Gopro Voegt digitale zoom, HDR, spraakbediening en een duurzaam waterdicht ontwerp aan de HERO6 Black toe. Dit is de ultieme GoPro voor het delen van het leven terwijl je het leeft.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES + VOORDELEN

QuikStories ingeschakeld
HERO6 Black stuurt je beeldmateriaal naar je telefoon waar de app het automatisch omzet in een geweldige bewerkte video.

2x de presaties
Met 4K60 en 1080p240 video levert HERO6 Black 2x de prestaties in vergelijking met HERO5 Black.

Beste beeldkwaliteit ooit
Met een volledig nieuwe GP1-chip die is geoptimaliseerd voor GoPro Capture, levert HERO6 Black een sterk verbeterde beeldkwaliteit en soepel, gestabiliseerd beeldmateriaal.
Stabilisatie is op een geheel nieuw niveau

Met onze meest geavanceerde videostabilisatie vangt HERO6 Black super soepel beeldmateriaal op, of het nu handheld is of in je uitrusting is gemonteerd.

3x snellere offload-snelheden
Met 5 GHz Wi-Fi kunt u foto's en video's sneller naar uw telefoon kopiëren dan met HERO5 Black.

Robuust + waterdicht
Duurzaam van ontwerp, HERO6 Black is waterdicht tot 10 m zonder behuizing.

Verbeterde low-light video + foto's
Leg scherpe, heldere video's en foto's vast, zelfs bij weinig licht, met HDR-foto's.

GPS
HERO6 Black legt uw GPS-pad, snelheid, hoogtewinst en meer vast. Voeg uw statistieken toe aan uw video's in de Quik desktop-app.