Naar boven

Manfrotto MVH500AH

Art.nr: Manfrotto MVH500AH
De Manfrotto MVH500AH Pro Fluid Video Head Flat Base is een lichtgewicht videokop. De videokop heeft een vooraf ingesteld tegengewicht van 2,4 kilo maar is in staat om maximaal 5 kilo te dragen. Met de gepatenteerde Manfrotto Bridging Technologie is het mogelijk om met licht materiaal vloeiende filmeigenschappen te bewerkstelligen.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De Manfrotto MVH500AH Pro Fluid Video Head Flat Base is een lichtgewicht videokop. De videokop heeft een vooraf ingesteld tegengewicht van 2,4 kilo maar is in staat om maximaal 5 kilo te dragen. Met de gepatenteerde Manfrotto Bridging Technologie is het mogelijk om met licht materiaal vloeiende filmeigenschappen te bewerkstelligen.

De basis van de videokop is plat zodat hij te monteren is op elk statief. De videokop beschikt over de professionele Manfrotto Fluid Cartridges op zowel de verticale als de horizontale as. Elke beweging van de camera is soepel, gecontroleerd en zeer precies. De camera is dankzij het quick release systeem snel te bevestigen omdat u het geheel bovenop plaatst en niet vanaf de achterkant. De aansluiting is stevig en veilig. Ook beschikt de Manfrotto MVH500AH Pro Fluid Video Head Flat Base over een 3/8" schroefdraadaansluiting voor het aansluiten van extra accessoires zoals een lamp of een externe monitor.

Specificaties

- Waterpas: Ja
- Quick release: Ja
- Aansluitingen: 3/8"
- Te bevestigen met: 1/4" en 3/8"
- Panoramische rotatie: 360º
- Tiltbereik: -70° / +90°
- Hoogte: 9.5cm
- Max. belastbaarheid: 5kg
- Materiaal: Aluminium
- Gewicht: 930 gram