Naar boven

Sony HDR-CX900EB

Art.nr: 1827773
Til de details in uw films naar een hoger niveau met de CX900E Handycam®, met een grote, uiterst gevoelige 1,0-type Exmor R™-CMOS-sensor met 20 megapixels.
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

Sony maakt met de HDR-CX900EB videocamera uitzendkwaliteit mogelijk vanuit uw handpalm. Dankzij de beeldsensor, welke wel 8x zo groot is dan die in een standaard videocamera, maakt u haarscherpe full HD video opnames of 20.9 megapixel foto's. Omdat de beeldsensor beschikt over achtergrondverlichting maakt de Sony HDR-CX900EB ook in situaties met weinig licht geweldige opnamen. Dit is zeer handig bij nachtelijke video opnames of bij filmen binnenshuis. De snelle beeldprocessor maakt levendige en natuurlijke opnames mogelijk met hoge resoluties, maar ook geeft de processor de beschikking over het filmen met 120 beelden per seconde voor slow-motion afspeelmogelijkheden.

 
Stabiele beelden
De Sony CX900EB heeft een geavanceerde beeldstabilisatie meegekregen. De intelligente Active Mode instelling analyseert de video-frames en zorgt in samenwerking met de beeldprocessor voor de juiste compensatie waardoor de beelden stabiel en scherp blijven. Of u nu filmt tijdens het lopen of gebruik maakt van de zoomfunctie.
 
Extra scherpe full HD beeden
De videocamera is uitgerust met een groothoek Zeiss Vario Sonnar T* objectief met 12x optische zoom en 24x Clear Image digitale zoom. De CX900EB kan full HD opnames maken in XAVC S tot wel 50mbps waarbij gebruik wordt gemaakt van MPEG-4 AVC/H.264 compressie. Door deze compressie is het mogelijk om extra lange opnames te maken. Voor het makkelijk kunnen afspelen op een HD TV of het branden op een Blu-ray kunt u gebruik maken van het AVCHD bestandsformaat en wanneer de opnames bedoeld zijn om direct op Youtube of andere social media te plaatsen kunt u de opnames direct in het internetvriendelijke MP4 formaat opslaan. U kunt ook tegelijkertijd opnames in AVCHD én MP4 opslaan.
 
Displays
U kunt uw beelden in de gaten houden op het 3.5" grote XtraFine LCD touchscreen of de 0.39" OLED viewfinder. Deze viewfinder heeft een hoog contrast met rijke kleuren en diep zwart en het optische ontwerp geeft een brede kijkhoek. Het 3.5" XtraFine LCD touchscreen heeft een beeldverhouding van 16:9 en een resolutie van 921.000 pixels voor scherpe, helder en levendige kleuren. Het grote scherm maakt het nog makkelijker om uw compositie te bepalen, zelfs buitenshuis.
 
Aansluitingen
Qua aansluiting is de Sony HDR-CX900EB rijkelijk bedeeld met een USB 2.0 aansluiting, een Micro HDMI uitgang, een composiet uitgang, wifi en NFC. De ingebouwde wifi en NFC maken het mogelijk om de videocamera te bedienen met uw smartphone of tablet, maar ook kunt u de bestanden van de camera draadloos naar uw mobiele apparaat doorsturen voor het makkelijk delen via internet. Verder is er nog een hotshoe-aansluiting aanwezig voor het aansluiten van een extra monitor, een lichtbron, een stereo microfoon of een afstandsbediening via de Multi Terminal.
 

Specificaties

- Grote Exmor R CMOS beeldsensor
- Full HD video en 20.9 megapixel foto's
- Opnemen in XAVC S, AVCHD en MP4
- Zeiss Vario Sonnar T* objectief
- 12x optische zoom en 24x Clear Image digitale zoom
- Opnames mogelijk met 120fps
- Wifi en NFC connectiviteit

Wat zit er in de doos?

- NP-FV70 accu
- AC-L200 oplader
- RMT-835 afstandsbediening inclusief CR2025 batterij
- Micro HDMI kabel
- USB kabel
- Lensdop
- Zonnekap
- Handleiding