Naar boven

Oppo UDP-203 4K UHD RegioVrij BluRay speler

Art.nr: Oppo UDP-203 4K UHD RegioVrij BluRay speler
De Oppo UHD-203 kan Blu-rays regio's A, B en C afspelen. Verder is hij volledig regiovrij voor DVD.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Wij bouwen voor u de Oppo Regiovrij module in.

De Oppo UHD-203 is door ons regiovrij gemaakt voor u.
De Oppo UHD-203 kan Blu-rays regio's A, B en C afspelen. Verder is hij volledig regiovrij voor DVD.

Het schakelen tussen de Blu-ray regio's kan worden gedaan met toesten 1,2 en 3 op de afstandsbediening voor regio's A, B en C. 
Op het moment dat een van deze toetsen wordt ingedrukt schakelt de Blu-ray regio onmiddelijk om. Dit duurt slechts een fractie van een seconde.
U kunt direct een disc in de lade leggen, en de film starten. De DVD regio hoeft niet ingesteld te worden, deze schakelt automatisch.

De nieuwe OPPO UDP203-speler gaat verder waar de BDP-10x serie gebleven is. Door het combineren van het gerenommeerde OPPO-design en de verbazingwekkende helderheid van Ultra-HD 4K-content heeft OPPO de 4K-markt betreden met wederom als handelsmerk kwaliteit! De Oppo UDP203 met HDMI 2.0 staat garant voor een fantastische 4K-High Dynamic Range (HDR)-weergave van uw content. De speler is tevens uitgerust met een audio-only HDMI 1.4-uitgang om compatibiliteit met oudere (AV) apparatuur te waarborgen. Op de HDMI 2.0-ingang kun je bijvoorbeeld jouw 4K-kabelontvanger of settopbox aansluiten.

Met een premium 8-kanaals 32-bit DAC van AKM, speelt de Oppo UDP203, PCM, AIFF, ALAC, FLAC en WAV-audio tot 384kHz / 32-bit, multi-channel DSD64 / 128 en zelfs twee-kanaals DSD256. De speler ondersteunt tevens Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, Dolby Atmos en DTS: X voor een volledig meeslepende ervaring.

De UDP zal naast 4K ook HDR ondersteunen en kan gebruikmaken van twee HDMi-inputs. Daarnaast kunt u ook een 7.1 kanaalaansluiting vinden met twee USb-poorten, dus meer dan genoeg opties om films en geluid af te spelen.

Naast de upgrade in beeld kan de Oppo UDP203 ook hi-res audio afspelen. Daarvoor wordt een DAC met 32 bit ratio en acht kanalen gebruikt. FLAC, WAV, AAIF, en dergelijken zijn allemaal geen probleem, de Oppo UDP-203 kan zelfs DSD256 en DSD64/128 kwaliteit leveren. Het gedetailleerde 4K-beeld gaat dus mooi samen met even krachtige audio

Streamen van uw lokale media wordt beter dan ooit tevoren ondersteund met de vernieuwde interface, die eenvoudig en gemakkelijk te bedienen is. De kracht en flexibiliteit waar OPPO-spelers beroemd om zijn zul je ook nu weer terugvinden in deze nieuwe krachtpatser. Met een zwart geborsteld aluminium frontpaneel levert OPPO met de UDP203 wederom een onevenaarbaar knap stukje techniek af.Nieuwsbericht Oppo Digital april 2018;
OPPO Digital heeft bekendgemaakt dat zij geleidelijk gaat stoppen met de ontwikkeling van nieuwe Blu-Ray en audio producten.

Bestaande producten blijven ondersteund met onder andere firmware updates en garanties. Er is nog voldoende voorraad van spelers, zoals de UDP 203 en UDP 205, en de productie gaat tot het einde van dit jaar door om bestellingen te kunnen afhandelen tot op zijn minst 1e kwartaal 2019.

Garantie & ondersteuning
Bezitters van bestaande OPPO of Blu-Ray spelers behouden hun garanties en updates en firmware blijven gewoon van tijd tot tijd uitkomen, gegarandeerd tot 2023.

Het komt erop neer dat OPPO niet zal investeren in een opvolger van de huidige spelers en haar trouwe klanten hiervan in kennis wil stellen zodat zij tijdig weten waar zij aan toe zijn.

Hierdoor is de huidige generatie OPPO UDP spelers de laatste in zijn unieke soort.

Specificaties

• SoC (System on Chip) UHD Blu-ray-decoder
• AKM 8-kanaals, 32-bit DAC
• Ingebouwde dual-band Wi-Fi
• Gigabit Ethernet
• Tweekanaals DSD256 en multi-channel DSD64 / 128 support
• UHD Blu-ray, Blu-ray, DVD, DVD-Audio, SACD, CD en AVCHD-weergave (2D & 3D) disc
• Ondersteunt HDR en HDR-to-SDR conversie
• DLNA / SMB media streaming