Naar boven

Ook speakers van het gerenommeerde merk Klipsch koopt u bij Apollo

Art.nr: Klipsch RP-280F Vloerstaande luidspreker Zwart Aa
Lage en middentonen als ook hoge tonen worden kraakhelder weergegeven via de Klipsch RP-280F uit de Reference Premiere Serie van dit gerenomeerde Amerikaanse audio merk. Onder andere door de dubbele 8-inch woofer en titanium tweeters.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Klipsch RP-280F Vloerstaande luidspreker Zwart (prijs per stuk)

De trend naar kleinere luidsprekers is begrijpelijk maar voor Hifi liefhebbers die veeleisender zijn, of audiofielen wellicht niet heel interessant. Wanneer de geluidservaring uw prioriteit heeft, is deze speaker een logische keuze.

Reference Premiere serie

Er gaat dan niets boven de Klipsch RP-280F vloerstaande luidspreker. Deze krachtpatser uit de Reference Premiere Serie van dit gerenomeerde Amerikaanse audio merk bevat een dubbele 8-inch woofer en titanium tweeters. Zowel de lage en middentonen als ook hoge tonen worden hierdoor kraakhelder weergegeven.

Prestaties

Klipsch maakt zijn speakers van aluminium en coat deze met siliconen. Het resultaat? Een hogere efficiëntie dan die van concurrerende luidsprekers. Maar ook een lagere vervorming, gecontroleerde directiviteit en een vlakke frequentierespons.

Samengevat is dit een prachtige goedklinkende luidspreker waarmee uw films, muziek en videogames als nooit tevoren ervaart. Trouwens, het oog wil ook wat en visueel mag hij er ook best zijn.

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audioproducten. Als een van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch 1 van de belangrijkste makers van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar  ook de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor Hifi producten van het merk Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Merk; Klipsch

Speakeruitvoering; Zuil, vloerstaand

Luidsprekeraansluiting; Banaanstekker, Schroefaansluiting

Type speaker; 2-weg

Bi-wiring

Versterker vermogen; 150W

Minimale frequentie;  32Hz

Maximale frequentie ;25kHz

Impedantie; 8Ω

Hoogte; 1,094m

Breedte; 268mm

Dieptel; 465mm

Gewicht; 28,35kg

Kleuren; Zwart

Product; Klipsch RP-280F (Zwart)

Video