Naar boven

Ook RP-8000F speakers van het gerenommeerde merk Klipsch koopt u bij Apollo

Art.nr: Klipsch RP-8000F Vloerstaande luidspreker Zwart Aa
Lage en middentonen als ook hoge tonen worden kraakhelder weergegeven via de Klipsch RP-8000F uit de Reference Premiere Serie van dit gerenomeerde Amerikaanse audio merk. Onder andere door de dubbele 8-inch woofer en titanium tweeters.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie

Klipsch RP-8000F Zwart (Ebony)

Vloerstaande luidspreker (prijs per stuk)

FANTASTISCH BIOSCOOPGELUID

De Klipsch RP-8000F vloerstaande luidspreker creëert een fantastisch bioscoopgeluid door gebruik te maken van onze eigen Tractrix ® hoorngeladen technologie en dubbele 8" -koper gesponnen Cerametallic ™ woofers.

90 ° x 90 ° HYBRIDE TRACTRIX® HOORN

Het laden van hoorn maximaliseert efficiënt en verhoogt details terwijl hoog wordt scherpgesteld frequenties naar het luistergebied. De eigen Tractrix®-geometrie biedt de meest efficiënte overdracht van hoogfrequente golven naar het luistergebied. De fase plug en gecomprimeerd gevormd siliconenoppervlak zorgen voor een soepele frequentierespons. Wanneer gecombineerd, wordt het schoonste, meest natuurlijke geluid mogelijk gemaakt.

LINEAIRE OPHANGING

De exclusieve lineaire ophanging minimaliseert vervorming voor meer gedetailleerdheid prestatie. LTS tweeters zijn een kenmerk van vorige referentielijnen, waardoor het een kerncomponent van enkele van de beste luidsprekers ter wereld.

ONTWERP VAN TWEETER

De nieuwe geventileerde tweeterbehuizing vermindert staande golven die ongewenste effecten creëren harmonischen, resulterend in verbeterde details en duidelijkheid in hoge frequentie reproductie.

CERAMETALLIC WOOFERS

Kenmerkend voor de Reference Premiere-serie, zijn Cerametallic ™ -woofers uitzonderlijk stijf en lichtgewicht voor minimale vervorming en maximale efficiëntie. In combinatie met de Tractrix hoorn-geladen LTS tweeter, biedt deze de hoogste luidsprekerefficiëntie in zijn klasse.

TRACTRIX PORTS

Gebruikmakend van de Tractrix-geometrie, zijn de Reference Premiere-poorten het meest geschikt efficiënte, snelste luchtoverdracht vanuit de kast, waardoor poortruis voor puncher wordt verminderd lage frequenties. Klipsch Tractrix-poorten hebben op maat ontworpen binnenfakkels die helpen vermindering van luchtturbulentie die de haven binnenkomt. Minder turbulente lucht helpt poortruis te verminderen voor schonere, krachtigere bas.

BI-WIRING / BI-AMPING CAPACITEIT

Dubbele ingangsklemmen voor bi-wiring / bi-amping-mogelijkheden. Bi-wiring scheidt hoog en laagfrequente stroom in afzonderlijke luidsprekerkabels, waardoor intermodulatie wordt verminderd vervorming, voor een duidelijker midrange. Bi-amping maakt maatwerk mogelijk met behulp van buitenboordmotor cross-overs bij gebruik van afzonderlijke versterkers.

AFWERKINGEN

Afwerkingen zijn ebbenhout vinyl, walnoot vinyl en piano glans. Ebony en walnoot modellen bogen op satijnen geverfde baffles met een krasbestendige afwerking, terwijl de premium piano De glanzende kast is met de hand geschuurd voor een heldere, spiegelachtige afwerking. De pianolood in spiegelglans de afwerking is naadloos dankzij het zorgvuldige, met de hand geschuurde en met de hand gepolijste proces.

GEGOTEN ALUMINIUM VOETEN

Biedt een meer moderne look met minder resonantie dan MDF of ABS-plastic. Het is mechanisch ontworpen om het contactoppervlak met de vloer tot een minimum te beperken, het ontkoppelen van de luidspreker voor snellere, strakkere lage frequenties en meer detail.

STERK, FLEXIBEL, VERWIJDERBARE GRILLE

Magnetisch bevestigd voor een elegante overgang van krachtige showstopper naar discreet stuk.

DETAILS

Koperen geanodiseerde sierringen, gegoten aluminium voetjes, met satijn geverfde schotten en een lasergeëtste logo-behandeling geeft de Reference Premiere II-serie een moderne, premium uitstraling.

KLIPSCH

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audioproducten. Als 1 van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch een belangrijke producent van high performance luidsprekers en andere entertainment producten als bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar ook de in-ear hoofdtelefoons.

APOLLO, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor een vloerstaande luidspreker van Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

 • Merk; Klipsch
 • Speakeruitvoering; Zuil, vloerstaand
 • Luidsprekeraansluiting; Banaanstekker, Schroefaansluiting
 • Type speaker; 2-weg
 • Bi-wiring
 • Versterker vermogen; 150W
 • Minimale frequentie;  32Hz
 • Maximale frequentie ;25kHz
 • Impedantie; 8Ω
 • Hoogte; 1,094m
 • Breedte; 268mm
 • Dieptel; 465mm
 • Gewicht; 28,35kg
 • Kleuren; Zwart
 • Product; Klipsch RP-8000F (Zwart)

Kijk ook eens naar

Video