Naar boven
54900 34900
Prijs per stuk.
Alleen per paar te bestellen.
Kortingscode beschikbaar ?
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Klipsch RP-6000F Vloerstaande luidspreker Walnoot Klipsch RP-6000F Vloerstaande luidspreker Walnoot De stijlvolle Klipsch RP-6000F uit de Reference Premiere Serie past perfect in uiteenlopende interieurstijlen. De twee 6,5-inch woofers, gemaakt va... 59900
Audioquest Type 2 speakerkabel (prijs per meter) Audioquest Type 2 speakerkabel (prijs per meter) De luidsprekerkabels uit de 4-Series zijn misschien wel de meest succesvolle uit de ruim 30-jarige geschiedenis van AudioQuest. 1250

Ook speakers van het gerenommeerde merk Klipsch koopt u bij Apollo

Art.nr: Klipsch RP-260F Vloerstaande luidspreker Zwart
De stijlvolle Klipsch RP-260F uit de Reference Premiere Serie past perfect in uiteenlopende interieurstijlen. De twee 6,5-inch woofers, gemaakt van behandeld aluminium, zijn op oorhoogte geplaatst en produceren een mooie, diepe en krachtige bas.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

DEMO MODEL

Klipsch RP-260F Vloerstaande luidspreker Zwart (prijs per stuk)

Tractrix hoorntechniek

De verfijnde Klipsch RP-260F maakt onder andere gebruik van ‘Tractrix-hoorntechniek’ met een ronde hoorn binnen een vierkante uitsparing wat een zeer gedetailleerd geluidsbeeld weergeeft. Daarbij klinken ook de lage tonen goed dankzij het basreflexontwerp zodat u van een bijzonder compleet geluid geniet.

Stijlvol en een mooie, diepe bas

De stijlvolle MDF-behuizing van de Klipsch R-260F zuilluidspreker past perfect in uiteenlopende interieurstijlen. De twee 6,5-inch woofers, gemaakt van behandeld aluminium, zijn op oorhoogte geplaatst en produceren een mooie, diepe en krachtige bas. Ook leveren deze woofers mooie middenhoge tonen.

Een lust voor het oog

Het model RP-260F is behalve krachtig, helder een diep ook nog eens een lust voor het oog. Van de drie luidsprekertorens in de Reference Premiere Series is dit het middelste model; een perfecte aanvulling van uw Hifi opstelling.

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audioproducten. Als een van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch 1 van de belangrijkste makers van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar  ook de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Hifi

Ook voor Hifi producten van het merk Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Klipsch RP-260F (Zwart)

Zuil speaker met 125W vermogen 

Specificaties en productafbeeldingen

Luidsprekeraansluiting; Schroefaansluiting

Frontspeakervermogen; (RMS) 125W

Frontspeaker minimale frequentie; 34Hz

Frontspeaker maximale frequentie; 25kHz

Impedantie frontspeaker; 8Ω

Diameter woofer (inch); 6,5"

Hoogte; 1,006m

Breedte; 229mm

Diepte; 448mm

Gewicht; 22,45kg

Kijk ook eens naar

Video