Naar boven

Ook voor een Surround Receiver van ONKYO bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Onkyo TX-RZ720 THX certified Surround receiver Zwa
In deze Onkyo TX-RZ-720 surround receiver is Ingebouwd Chromecast, AirPlay of DTS Play-Fi, alles is mogelijk. De receiver is verder voorzien van het THX keurmerk, een high fidelity geluidssysteem standaard.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Onkyo TX-RZ-720 THX certified Surround Receiver

 

THX Certified

Onkyo TX-RZ720 surround receiver biedt THX Certified Select cinema-referentie-geluid en state-of-the-art functies voor adembenemende entertainment in woonkamer en home cinema. Met deze receiver kunt u een krachtige 5 Hz-100 kHz reproduceren met spannende dynamiek en verfijnde details. Ingebouwd is Chromecast, AirPlay of DTS Play-Fi, alles is mogelijk.

Pass-through

HDMI ondersteunt pass-through van verschillende HDR functies, waaronder HLG (Hybrid Log Gamma), Dolby Vision en BT.2020. Dus, volledige ondersteuning voor het doorgeven van 3D content en 4K Ultra HD materiaal wanneer u een bron op de receiver aansluit. Het videosignaal blijft ongewijzigd en van dezelfde kwaliteit.

Componenten

De receiver levert een belangrijke impuls aan de dynamiek en nauwkeurigheid van (film)muziek. De TX-RZ720 beschikt over uitstekende componenten zoals aangepaste condensatoren om te zorgen voor snelle overgangen en een breedband frequentierespons tot 5 Hz.

THX certificering

Onkyo TX-RZ720 is voorzien van een THX keurmerk, een high fidelity geluidssysteem standaard. Oorspronkelijk werd het keurmerk ontwikkeld voor een geluidsstandaard in de filmindustrie. Wat betreft home cinema apparatuur houdt het keurmerk in dat het een zo optimaal mogelijke audio- en/of video kwaliteit garandeert. THX Certified Select Components zijn ideaal voor ruimtes waar de kijkafstand ongeveer 3 meter is en het kamervolume ongeveer 57 kubieke meter.

Dolby Atmos en DTS:X

Dolby Atmos en DTS:X zorgen voor een surround sound vanuit uw speakers dat boven en rondom u in beweging komt en ongekend realistisch klinkt. De TX-RZ720 reproduceert 5.2.2 kanalen Dolby Atmos of DTS: X formaten.

Onkyo Controller

De Onkyo Controller verzamelt streamingdiensten en lokaal netwerk audio in een intuïtieve app. Regel het afspelen, probeer verschillende diensten uit en verdeel uw audio over de gehele woning via Fire Connect.

Chromecas

Dankzij het geïntegreerde Chromecast is muziek eenvoudig te streamen vanaf uw smartphone, laptop of pc naar de TX-RZ720. Regel het afspelen met Chromecast ondersteunende apps vanaf een iPhone, iPad, Android telefoon of tablet, Mac of Windows laptop, of Chromebook.

Wi-Fi, AirPlay, Spotify en Bluetooth

Een 5 GHz / 2,4 GHz Wi-Fi connectie zorgt voor een stabiele verbinding, zodat u kunt streamen via AirPlay, de Spotify app en het lokale netwerk. De Bluetooth draadloze technologie zorgt voor eenvoudige streaming van uw keuze van de app. Daarnaast zijn internetradio en streaming services zoals TIDAL, Deezer en TuneIn aan boord om een selectie te maken van de enorme waaier aan muziek en radioprogramma's met behulp van de Onkyo Controller.

Over Onkyo

Onkyo is Japans voor Sound Harmony (ON=Geluid KYO=Harmonie). Het is dan ook niet vreemd dat het merk naast AV-apparatuur onder andere ook luidsprekers en versterkers maakt. Het bedrijf startte in 1946 en groeide door de jaren heen uit tot een ware innovator en maakte naam in de Audio wereld.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Hifi

Ook voor uw producten van het merk Onkyo bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Speaker kanalen; 7.2

Het type video-aansluiting waarover het apparaat beschikt;

2x Component Video, 2x Composite, 7x HDMI

Video uit; 2x HDMI

Audio in; 6x 2.0 Tulp Analoog, Digitaal Coax (S/PDIF), 2x Digitaal Optisch (S/PDIF), Jackplug 3.5mm

Audio uit; 2.0 Tulp Analoog

Frontspeakervermogen (RMS); 130W

Luidsprekeraansluiting; Schroefaansluiting

Audio in; 6x 2.0 Tulp Analoog, Digitaal Coax (S/PDIF), 2x Digitaal Optisch (S/PDIF), Jackplug 3.5mm

Audio uit; 2.0 Tulp Analoog

Aansluiting koptelefoon; Jackplug 6.3mm

Phono input

Verbinding (USB/FW) USB 2.0

Bluetooth-versie; Bluetooth 4.1

Stroomverbruik; 600W

Stroomverbruik (stand-by); 0,15W

Hoogte 177mm

Breedte; 435mm

Lengte 378mm

Gewicht; 10,5kg

Video