Naar boven
Aanbevolen
Klipsch RP-6000F Vloerstaande luidspreker Walnoot Klipsch RP-6000F Vloerstaande luidspreker Walnoot De stijlvolle Klipsch RP-6000F uit de Reference Premiere Serie past perfect in uiteenlopende interieurstijlen. De twee 6,5-inch woofers, gemaakt va... 59900
Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 3500
Audioquest Forest Optilink 0.75 Audioquest Forest Optilink 0.75 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 3900
Klipsch R-820F Vloerstaande luidspreker Zwart Klipsch R-820F Vloerstaande luidspreker Zwart Klipsch R-820F vloerstaande luidspreker biedt high-performance. Deze prachtig klinkende speaker is de perfecte keus voor iedereen die houdt van een... 49900
Audioquest Type 2 speakerkabel (prijs per meter) Audioquest Type 2 speakerkabel (prijs per meter) De luidsprekerkabels uit de 4-Series zijn misschien wel de meest succesvolle uit de ruim 30-jarige geschiedenis van AudioQuest. 1250

Ook voor een Netwerk Receiver, om eindeloos te streamen, bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Pioneer SX-N30AE Netwerk Receiver Zwart
Deze netwerk receiver heeft onder andere geïntegreerde Chromecast-technologie, DTS Play-Fi, diverse ingangen, Spotify, Tidal en Deezer. Verder heeft de SX-N30AE een vermogen van 2x110 watt voor zuiver audio.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie


Pioneer SX-N30AE 2x110 Watt Netwerk Receiver

Op volle kracht streamen met een zuiver stereo-apparaat

Met een voor geluid geoptimaliseerde stereo eindversterker van 2x110 watt, doordachte aansluitingen voor klassieke en moderne muziekbronnen en een volledige streaming-uitrusting is de SX-N30AE het ideale middelpunt van een hoogwaardige en toekomstbestendige HiFi-keten.

Streaming diensten en Pioneer Remote App

Zelfs als u geen andere apparaten aansluit en geen omvangrijke muziekbibliotheek heeft, beschikt u met de streaming-diensten TIDAL, Spotify en Deezer en met de gratis premium internet-radio TuneIn over een vrijwel onbeperkt muziekuniversum, dat u intuïtief kunt verkennen met de Pioneer Remote App op uw mobiele apparaat onder iOS of Android.

Smartphone en tablet

Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks vanaf de smartphone of tablet naar de SX-N30AE streamen: met Bluetooth, geïntegreerde Chromecast-technologie en DTS PlayFi richt de ontvanger zich geheel naar uw voorkeur. Zie ook onderstaand de uitgebreide specificaties van dit product.

Digitale en analoge (Phono) ingangen & gratis updates

Voor het geluid van de televisie, spelconsole of satellietontvanger is de SX-N30AE voorzien van analoge en digitale ingangen; zelfs een platenspeler met MM-element laat zich probleemloos op de phono-ingang aansluiten. En omdat niemand weet wat de toekomst allemaal in petto heeft, kan de SX-N30AE met gratis updates bij de tijd worden gebracht.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Hifi

Ook voor een zwarte netwerk receiver van Pioneer bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

FlareConnect Multi-room Technology

Dit product ondersteunt FlareConnect. FlareConnect is een stabiel draadloos protocol dat elke audiobron aangesloten op een compatibel audioproduct in uw hoofdkamer - van vinyl tot streaming audio - spiegelt naar draadloze luidsprekers die zich in andere kamers bevinden en die zijn aangesloten op uw thuisnetwerk.

MRX speaker for multi-room

De multi-room luidsprekers MRX-3 en MRX-5 zijn optioneel verkrijgbaar.

Internet Radio & Online Music

Geniet van een onbeperkte stroom aan muziek, sport, praatprogramma's, nieuws van internetradiostations en online muziekdiensten, waaronder Spotify®, TuneIn, TIDAL en Deezer.

Built-in Dual Band Wi-Fi

Geniet van netwerkfuncties zoals audiostreaming via een draadloze LAN-verbinding. De ingebouwde Wi-Fi is dual-band met ondersteuning voor zowel 5 GHz- als 2,4 GHz-kanalen. Door gebruik te maken van de 5 GHz-band, kunt u genieten van stabiele en ononderbroken streaming van audio-bestanden.

Built-in Bluetooth® Wireless Technology

Met Bluetooth® wireless-technologie kunt u eenvoudig nummers streamen vanaf compatibele apparaten. Dit product is voorzien van A2DP/AVRCP-profielen met ondersteuning voor SBC/AAC-codecs.

Chromecast built-in

Dit product heeft Chromecast ingebouwd, zodat u uw mobiele apparaat kunt gebruiken om uw favoriete muziek, radio of podcasts naar uw luidspreker te streamen. U kunt de audio bedienen vanaf elke plek in het huis met behulp van Chromecast-enabled apps op uw persoonlijke apparaat —Android-telefoon iPhone, iPad, en tablet, Mac en Chromebook en Windows-laptop. Ontdek apps die klaar zijn voor Chromecast op g.co/cast/audioapps. Het logo "Chromecast ingebouwd" is een handelsmerk van Google Inc.

DTS Play-Fi®

DTS Play-Fi streamt draadloos alle audio vanaf elk compatibel mobiel apparaat naar DTS Play-Fi-compatibele audiosystemen, om zo een multi-room systeem in uw huis te creëren. Vanuit de DTS Play-Fi-app kunt u op hetzelfde moment verschillende bronnen naar verschillende luidsprekers streamen.

Intuïtieve bediening met de nieuwe Pioneer Remote app

Geniet van een vlotte bediening met album artwork met behulp van je geliefde apparaat. Met de gratis Pioneer Remote app kun je je iPad/iPhone/iPod touch of Android-smartphone gebruiken om de netwerkaudiospeler te bedienen, of om muziek die op je apparaat staat af te spelen. Je kunt ook internetradiostations kiezen, en nummers op je mediaserver afspelen.

Ingangen

Front USB 1 in
Phones 1 out
Ethernet 1 in
Analoog Audio in (Phono MM, SACD/CD, TV, GAME, AUX, SAT/CBL, BD/DVD)
Line 2 out
Digital Coaxial 1 in
Digital Optical 1 in
Subwoofer Preout

Kijk ook eens naar