Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 600
Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 3500
Audioquest Pearl Optisch 1.5m Audioquest Pearl Optisch 1.5m De Audioquest Optische Pearl kabel is een optische kabel met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. 3000
Audioquest Tower RCA-RCA kabel 1.5m Audioquest Tower RCA-RCA kabel 1.5m De Tower RCA-kabel van Audioquest is het nieuwste model uit de 'Bridges and Falls-series'. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. 3000

Ook voor een THX gecertificeerde AV Receiver bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Onkyo TX-RZ-820 THX certified Surround receiver Zi
In deze Onkyo TX-RZ-720 surround receiver is Ingebouwd Chromecast, AirPlay of DTS Play-Fi. De receiver is verder voorzien van het THX keurmerk, een high fidelity geluidssysteem standaard om Home Cinema geluid te waarborgen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

 Onkyo TX-RZ-820 7.2 AV Surround Receiver

Kwalitatief hoogwaardige Hifi componenten

De premium RZ serie A/V receivers van dit Japanse merk leveren een belangrijke impuls aan de dynamiek, het detail en de nauwkeurigheid van (film)muziek. Deze Onkyo TX-RZ820 beschikt over componenten zoals aangepaste condensatoren om voor snelle overgangen te zorgen en een breedband frequentierespons tot 5 Hz. Dit zijn hoogwaardige componenten om uw geluid te verbeteren

THX gecertificeerd

Onkyo TX-RZ820 is voorzien van het THX keurmerk, een high fidelity geluidssysteem standaard. Oorspronkelijk ontwikkeld als geluidsstandaard in de filmindustrie. Wat betreft home cinema apparatuur houdt het keurmerk in dat het een zo optimaal mogelijke audio- en/of video kwaliteit garandeert. THX Certified Select Components zijn geschikt voor ruimtes waar de kijkafstand ongeveer 3 meter is en het kamervolume ongeveer 57 kubieke meter.

Dolby Atmos en DTS:X

Dolby Atmos en DTS:X zorgen voor surround sound vanuit uw speakers dat boven en rondom u in beweging komt en ongekend realistisch klinkt. De TX-RZ820 reproduceert 5.2.2 kanalen Dolby Atmos of DTS: X formaten.

Stream eenvoudig vanaf uw smartphone, laptop of pc door Chromecast

Met het ingebouwde Chromecast wordt muziek eenvoudig gestreamd vanaf uw smartphone, laptop of pc. Regel daarnaast het afspelen van Chromecast ondersteunende apps die u kent van uw iPhone, iPad, Android telefoon of tablet, Mac of Windows, laptop of Chromebook.

Stream alles met DTS Play-Fi

DTS Play-Fi is een standaard die compatibel is met elke audio app op mobiele telefoons en pc´s. Doordat het niet gebonden is aan een merk kan het daardoor worden gecombineerd met een receiver met Play-Fi van een ander merk dan Onkyo. Met DTS Play-Fi kunt u draadloos audio streamen naar alle audiosystemen en speakers die deze standaard ondersteunen.

Wi-Fi, AirPlay, Spotify en Bluetooth

Wi-Fi, AirPlay, Spotify en Bluetooth zorgen voor stabiele verbindingen, zodat u kunt streamen via AirPlay, de Spotify app, en het lokale netwerk. Bluetooth draadloze technologie zorgt voor eenvoudige streaming van uw keuze van de app. Bovendien zijn Internetradio en Streaming Services zoals TIDAL, Deezer en Tuneln aan boord. Dit maakt het selecteren van een enorme waaier aan muziek en radio programma's met behulp van de Onkyo Controller zeer eenvoudig.

Over Onkyo

Onkyo is Japans voor Sound Harmony (ON=Geluid KYO=Harmonie). Het is dan ook niet vreemd dat het merk naast AV-apparatuur onder andere ook luidsprekers en versterkers maakt. Het bedrijf startte in 1946 en groeide door de jaren heen uit tot een ware innovator en maakte naam in de Audio wereld.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Hifi

Ook voor AV receiver van het Japanse Onkyo bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Speaker kanalen; 7.2

Het type video-aansluiting waarover het apparaat beschikt.

2x Component Video, 2x Composite, 7x HDMI

Video uit; 2x HDMI

Audio in; 6x 2.0 Tulp Analoog, Digitaal Coax (S/PDIF), 2x Digitaal Optisch (S/PDIF)

Audio uit; 2x 2.0 Tulp Analoog, 7.2 Tulp Analoog

Frontspeakervermogen (RMS); 130W

Luidsprekeraansluiting; Banaanstekker, Schroefaansluiting

Audio in; 6x 2.0 Tulp Analoog, Digitaal Coax (S/PDIF), 2x Digitaal Optisch (S/PDIF)

Audio uit; 2x 2.0 Tulp Analoog, 7.2 Tulp Analoog

Aansluiting koptelefoon; Jackplug 6.3mm

Phono input; 1

Hoogste HDMI-versie; HDMI 2.0

Verbinding (USB/FW); USB 2.0

Bluetooth-versie; Bluetooth 4.1

Stroomverbruik; 650W

Stroomverbruik (stand-by); 0,15W

Hoogte; 01,5mm

Breedte; 435mm

Lengte; 395mm

Gewicht; 14kg