Naar boven
Aanbevolen
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 3500
Audioquest Pearl Optisch 0.75m Audioquest Pearl Optisch 0.75m De Audioquest Optische Pearl kabel is een optische kabel met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. 2500
Audioquest Evergreen RCA 1,00 Audioquest Evergreen RCA 1,00 De Evergreen RCA kabels zijn een belangrijk onderdeel voor uw geluidsset. Deze audiokabel is volgens Audioquest een van de meest geavenceerde audio... 3900

Ook voor een Onkyo Stereo Netwerk Receiver bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Onkyo TX-8270 Netwerk Stereo Receiver Zwart
TX-8270 is 2-kanaals Netwerk Receiver die zeer compleet te noemen is met diverse lijn- en phono aansluitingen als ook coaxiale en optisch digitale ingangen. Verder vier HDMI-ingangen, USB en natuurlijk dual-band Wifi om draadloze geluidstechnologie te ondersteunen.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Onkyo TX-8270 Netwerk Stereo Receiver


Compleet. Krachtige top prestaties

Het Japanse merk Onkyo heeft met de TX-8270 een 2-kanaals versterker ontworpen die alle afspeelt wat u maar wenst. We zijn het erover eens bij Apollo met deze TX8270 haalt u een complete receiver in huis die top presteert. Met deze stereo versterker ligt de focus namelijk op muzikaliteit. De TX-8270 beschikt over diverse lijn- en phono ingangen, als ook coaxiale en optisch digitale ingangen, vier HDMI-ingangen, USB en natuurlijk dual-band Wifi om draadloze geluidstechnologie te ondersteunen.

DTS Play-Fi, ingebouwde Chromecast en streamingdiensten

Ook zijn DTS Play-Fi, ingebouwde Chromecast, AirPlay, Spotify en diverse streamingdiensten beschikbaar. Deze versterker is gebouwd rond massieve transformator en audio condensatoren die in een chassis zijn vergrendeld die we gerust robuust kunnen noemen.

DAB+, FM/RDS-radio en nog veel meer

Met Onkyo TX-8270 geniet u van de veelzijdigheid van deze stereoversterker wat betreft DAB+, FM/RDS-radio en nog veel meer. Voorzien van luidsprekers van de juiste kwaliteit, is de TX-8270 een perfecte  toevoeging aan het kijk- en luisterplezier.

Dynamic Audio Amplification en 2x160W

Verder levert de TX-8270 2 x 160 Watt en is de receiver gebouwd op Dynamic Audio Amplification. Het ontwerp van de receiver is zo gebouwd dat er sprake is van een lage impedantie, waardoor de Dynamic Audio Amplification een ritmisch en gedetailleerd geluid oplevert voor een breed scala aan muziekstijlen.

Een hoogwaardige DAC

Digitale signalen worden geconverteerd door een kwaliteits 384 kHz/32-bit DAC, welke ook nog eens verbeterd worden dankzij een speciale filtertechnologie om ruis te elimineren. De verwerking van deze signalen is geoptimaliseerd voor hi-res audio inclusief DSD 5,6 MHz / 2,8 MHz en PCM tot 192 kHz / 24 bit in FLAC-, WAV-, ALAC-, AIFF- en WMA-formaten.

Zeer veel aansluitingen

De receiver heeft verder vier HDMI ingangen en één uitgang met Audio Return Channel (ARC) om de aansluiting met een mediaspeler, bijvoorbeeld een Apple TV, te vergemakkelijken en de geluidsversterking van de televisie te stroomlijnen. Er zijn ook een MM phono-ingang, drie lijn ingangen, drie digitale audio-ingangen (twee optische en een coaxiale) beschikbaar.

Eenvoudig en goed streamen

Draadloze audio casting vanaf smartphones, tablet en pc´s is ook een mogelijkheid. Next Generation Netwerk Audio, gebaseerd op 5 GHz/2,4 GHz Wifi, ondersteunt AirPlay en Spotify en is klaar voor het ingebouwde Chromecast en DTS Play-Fi. Gebruikers kunnen gemakkelijker dan ooit audio vanaf smartphone-, tablet- en pc-applicaties delen.

Onkyo Controller APP, Blue Tooth en meer

Spotify, TIDAL, Deezer en Tuneln diensten zijn geïntegreerd in de receiver en de Onkyo controller app, met een multiroom optie in een eenvoudige interface. De draadloze Bluetooth connectiviteit van Bluetooth wordt gekenmerkt door de uitbreiding van Music Optimizer voor gecomprimeerd geluid, terwijl een krachtige USB-ingang van het voorpaneel muziekweergave ondersteunt van USB-flash-geheugenapparaten.

Over Onkyo

Onkyo is Japans voor Sound Harmony (ON=Geluid KYO=Harmonie). Het is dan ook niet vreemd dat het merk naast AV-apparatuur onder andere ook luidsprekers en versterkers maakt. Het bedrijf startte in 1946 en groeide door de jaren heen uit tot een ware innovator en maakte naam in de Audio wereld.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor het Japanse merk Onkyo bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Speaker kanalen; 2.1

Het type video-aansluiting waarover het apparaat beschikt. 4x HDMI

Video uit; HDMI

Audio in; 3x 2.0 Tulp Analoog, Digitaal Coax (S/PDIF), 2x Digitaal Optisch (S/PDIF)

Audio uit; 2.0 Tulp Analoog

Frontspeakervermogen (RMS); 120W

Luidsprekeraansluiting; Banaanstekker, Schroefaansluiting

Bi-wiring

Totale harmonische vervorming; 0,08%

Signaal-ruisverhouding; 106dB

Impedantie; 8Ω

Verbinding (USB/FW) 2x USB 2.0

Bluetooth-versie; Bluetooth LE/Smart/4.0+

Hoogte; 149,5mm

Breedte; 435mm

Lengte; 329mm

Gewicht; 8,7kg

Video