Naar boven

Apollo, ook voor een draadloos Pioneer muzieksysteem

Art.nr: Pioneer Draadloos muzieksysteem FS-W50 zwart
Pioneer FS-W50, een netwerk-muzieksysteem met high-end afwerking. Alles is draadloos en het biedt vele functies. denkt u aan Wifi, 4K Ultra HD ondersteuning, blue tooth, Chromecast en FlareConnect-multiroomondersteuning.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Pioneer Draadloos muzieksysteem FS-W50 zwart

High-end afgewerkt, draadloze satelliet speakers en draadloze subwoofer

High end afwerking en vele functionaliteiten

Pioneer FS-W50 is een netwerk-muzieksysteem met een high-end afwerking, actieve draadloze satelliet speakers en een draadloze subwoofer. Het systeem zit boordevol functies, waaronder WiFi, HDMI-ingangen met 4K Ultra HD-ondersteuning, Bluetooth, AirPlay, Chromecast en FlareConnect-multiroomondersteuning.

Een mooie, krachtige en uigebalanceerde sound

Het complete 2.1-luidsprekersysteem van deze set vult uw kamer met een mooie, krachtige en uitgebalanceerde sound. Zonder extra (stroom)kabels, de subwoofer en speakers werken namelijk draadloos!

Volledig draadloos

Muziek speelt ook draadloos. De FS-W50 beschikt namelijk over ingebouwde dual-band WiFi, waarmee u toegang hebt tot vele streamingsdiensten als bijvoorbeeld Tidal, Spotify en Deezer. Daarnaast luistert u naar duizenden internet-radiostations en streamt u uw favoriete muziek op uw mobiele apparaat direct via Chromecast, AirPlay en Bluetooth. Uw favoriete nummers op uw smartphone of tablet komen in de hoogste kwaliteit uit de luidsprekers.

Ultra HD

Vanwege de Ultra HD-compatibele HDMI-aansluitingen kunt u uw A/V-speler of televisie perfect in dit systeem integreren. De HDMI-aansluitingen ondersteunen Ultra HD Blu-ray, HDCP 2.2, 4K/60 Hz, BT.2020 colour, HDR en de 4:4:4-kleurenruimte, waardoor de FS-W50 klaar is voor de komende jaren.

Multi room

Wilt u muziek in meerdee kamers? Dan breidt u het FS-W50 systeem gemakkelijk uit tot een multiroom-systeem. Via FlareConnect kunt u uw muziek met geschikte WiFi-luidsprekers van Pioneer en andere fabrikanten in alle kamers van uw huis delen.

Een strak en chique ontwerp

Het chique design beschikt over een bovenpaneel van zijdeglans aluminium en een frontpaneel in keramiek-look. Op de voorzijde bevinden zich bovendien aanraakgevoelige knoppen en een fluoriserend display, waarop u informatie over uw audio kunt aflezen. Vermoedelijk bent u het eens met de Hifi specialisten van Apollo, het ontwerp van FS-W50 is prachtig.

Pioneer Remote App

Het systeem is te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of via uw smartphone of tablet met de Pioneer Remote App. Voor Apple store klik hier en voor Google Play store klikt u op deze link.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor het Pioneer bent u bij Apollo aan het juiste adres. Bekijk hier meer Pioneer. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Muzieksysteem met actieve speakers en draadloze subwoofer
Dual-band WiFi, Bluetooth, Chromecast en AirPlay
HDMI-aansluitingen met ondersteuning voor 4K Ultra HD
Streaming via Tidal, Spotify, Deezer en TuneIn
FlareConnect multiroom-technologie
Eenvoudig te bedienen met de Pioneer Remote App
Touch-knoppen en fluoriserend display op de voorzijde
Hi-Res audio via netwerk of USB (tot 192 kHz/24-bit)

Wat zit er in de doos?

Pioneer AC-400 AV-ontvanger
Pioneer FS-400 draadloze satelliet luidsprekers (2x)
Pioneer FS-SW40 draadloze subwoofer
Afstandsbediening
AAA-batterijen
FM-binnenantenne
Netsnoer (2x)

Kijk ook eens naar