Naar boven
Aanbevolen
Panasonic DMW-BLF19E Accu Panasonic DMW-BLF19E Accu Panasonic DMW-BLF19 originele accu voor uw Panasonic digitale camera. Handig als extra accu voor onderweg of ter vervanging van uw 'oude' accu. 6695
Panasonic DMW-BGG9 batterij grip Panasonic DMW-BGG9 batterij grip Door het gebruik van twee batterijen heeft Batterij grip DMW-BGG9 een twee keer zo lange batterijduur voor langere opnames. Bovendien heeft hij een... 34900
Panasonic DMW-BTC10 Lader Panasonic DMW-BTC10 Lader Panasonic DMW-BTC10 Lader, de lader is geschikt voor Panasonic DMW-BLF19 accu. 4495
Panasonic AG-MC200G Pro Microfoon Panasonic AG-MC200G Pro Microfoon De Panasonic AG-MC200G is een supercardioïde condensatormicrofoon met een goede on-axis gevoeligheid. De off-axis geluiden, zoals omgevingsgeluid... 38900
Jupio DMW- BLF19E Panasonic accu Jupio DMW- BLF19E Panasonic accu Jupio, het merk voor vervangende accu’s van uw Panasonic foto- of videocamera. Een Jupio accu is technisch vergelijkbaar met de originele accu maar... 3795

Ook voor een digitale camera van Panasonic bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Panasonic Lumix DC-G9 body zwart
Panasonic Lumix DC-G9 is de meest geavanceerde digitale camera ooit geproduceerd door dit Japanse concern. Dankzij weerbestendige behuizing en enorme snelheid perfect voor onder andere outdoor- en natuurfotografen.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Panasonic Lumix DC-G9 body zwart

Robuust, snel en geavanceerd. De Panasonic Lumix DC-G9 is de meest geavanceerde digitale camera die het Japanse concern ooit gefabriceerd heeft. Mede dankzij de weersbestendige behuizing en de enorme snelheid is de Lumix G9 uitermate geschikt voor outdoor- en natuurfotografen.

De beste beeldkwaliteit en ultrasnel

Panasonic Lumix DC-G9 is het een topmodel uit de serie Lumix G-camera's, met de beste beeldkwaliteit tot nu toe in combinatie met perfecte mobiliteit en ultrasnelle opnames. Hierdoor is deze systeemcamera de perfecte keuze voor natuur- en actiefotografie.

20.3 megapixel Digital Live MOS-sensor

De G9 is voorzien van een 20.3 megapixel Digital Live MOS-sensor zonder low-pass filter wat zorgt voor een verbetering van de resolutie, kleurgradaties en kleurweergave. De Venus Engine processor produceert met behulp van de geavanceerde functies Multipixel Luminance Generation en Intelligent Detail Processing zeer nauwkeurige en indrukwekkend natuurlijke beelden.

High Resolution modus

Met de nieuwe High Resolution modus maakt u daarnaast prachtige 80 megapixel (10368x7776) equivalente beelden in JPEG en RAW formaat, doordat acht opeenvolgende opnames worden samengevoegd terwijl de sensor zich verplaatst. Dankzij een speciale AR-coating op de sensor worden ghosting en flaring beperkt, ideaal voor het fotografen in lastige omstandigheden met bijvoorbeeld tegenlicht.

Body I.S. (Image Stabilizer)

De Body I.S. (Image Stabilizer) van de Lumix G9 is dankzij een nieuw algoritme nog verder verbeterd om ook vanuit de hand stabiele opnames te kunnen maken, zelfs wanneer u fotografeert met een langere sluitertijd. Het is nu mogelijk om opnames te maken met sluitertijden die tot 6,5 stops lager liggen met dezelfde scherpe resultaten. De G9 beschikt daarnaast over 's werelds snelste scherpstelsnelheid van slechts 0,04 seconden en snelle AF trackingprestaties waarmee u uw onderwerp gemakkelijk kunt blijven volgen.

LCD Scherm

De Panasonic Lumix DC-G9 is bovenop voorzien van een status LCD-scherm waarmee u binnen één oogopslag de instellingen kunt bekijken en door middel van de functiehendel (Fn) snel kunt wijzigen. Verder is de camera uitgerust met een joystick en zeer handig gepositioneerde draaiknoppen.

Spatwater- en stofdicht en vorstbestendig tot -10 graden Celsius

Dankzij een volledig uit magnesiumlegering gegoten voor- en achterframe is deze camera voorbereid op alle weersomstandigheden. Hij is spatwater- en stofdicht en vorstbestendig tot -10 graden Celsius. De twee SD-geheugenkaartsleuven zijn beide compatibel met het snelle UHS-II formaat en kunnen naar wens worden gebruikt; als extra opslag, als back-upsleuf of voor verschillende soorten media.

Blue Tooth, Wifi en accessoires

Voor het snel delen van uw gemaakte beelden kunt u gebruikmaken van de Bluetooth en WiFi-functionaliteit  De foto specialisten van Apollo hebben verder een aantal van de kenmerken van Panasonic Lumix DC-G9 nog eens overzichtelijk op een rij gezet, zie onderstaande specificaties. Bekijk ook de aanbevolen accessoires als bijvoorbeeld een handige extra accu, als het even kan opgeladen met een extra accu lader en een erg gemakkelijke battery grip bij deze G9.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor een Panasonic Lumix digitale camera bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

20.3 megapixel Digital Live MOS-sensor
Venus Engine processor
80 megapixel High Resolution modus
6K Photo en 4K Photo
Geavanceerde Body I.S. (Image Stabilizer) en Dual I.S.
AF-snelheid van 0,04 seconden
225 scherpstelpunten
Live View Finder met OLED scherm
3.0 inch kantelbaar touchscreen
Twee UHS-II SD geheugenkaartsleuven
WiFi & Bluetooth
Spatwater- en stofdicht en vorstbestendig

Accessoires
Panasonic AG-MC200G Pro Microfoon
Panasonic DMW-BLF19E Accu
Panasonic DMW-BTC10 Lader

Wat zit er in de doos?

Panasonic Lumix DC-G9 body
Accu
Acculader
USB kabel
Bodydop
Draagriem

Video