Naar boven
44900
Prijs per stuk.
Alleen per paar te bestellen.
In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Maak u eigen high-performance stereo audio systeem met de Suregrip CFA bananenstekker. Deze set van vier connectoren zorgen voor een veilige, high-... 6000
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995

Yamaha NS-F350 Vloerstaande luidspreker Zwart (Prijs per stuk)

Art.nr: Yamaha NS-F350 Vloerstaande luidspreker Zwart (Pr
Deze Yamaha luidspreker presteert maximaal, of het nu gaat om hoge of lage frequenties. Yamaha NS-F350 is een vloerstaande luidspreker met een karaktervol en warm geluid.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Yamaha NS-F350 vloerstaande speaker

Een warm, karaktervol en meeslepend geluid.

Yamaha NS-F350 is een vloerstaande luidspreker en levert een mooi gedetailleerd, karaktervol en  meeslepende geluid. Uw favoriete muziek zal hierdoor een nieuwe dimensie krijgen. Deze Yamaha luidspreker presteert maximaal, of het nu gaat om hoge of lage frequenties.

Surround opstelling

Ook kunt u met deze luidspreker een surround opstelling installeren. Het drieweg systeem van de NS-F350 is voorzien van een tweeter, gecombineerd met een midrange en dual woofers. Het ontwerp van de NS-F350 is zeer strak ontworpen e stijlvol met zijn ronde en vloeiende vormen. De luidspreker past daarom in ieders interieur, aldus Hifi specialisten van Apollo.

Yamaha geluidsconcept

Het idee dat de geluidsweergave in een 2-kanaals weergave niet voldoende is, heeft ertoe geleid dat deze vloerstaande luidspreker voor een 5 -kanaals systeem is ontwikkeld. Elk kanaal beschikt over een geheel nieuwe tweeter en PMD conus woofer combinatie. De NS-F350 is in staat om audio-rijke data te verwerken tot een geluid dat de gehele ruimte zal vullen.

Ontwerp

Het design van de Yamaha NS-F350 houdt rekening met de ruimtelijke weergave van het geluid. De luidspreker past in een home cinema opstelling door het links-rechts bereik van 135 graden en een verticaal bereik van 120 graden. Het geluid wordt verdeeld via de muren en het plafond in de kamer, waardoor het geluid zo nauwkeurig mogelijk gereproduceerd wordt.

De behuizing

De behuizing heeft plaats voor een tweeter van aluminium, een conus van PMD en een hoorngeladen bovendeel. De ronde vorm van de kast zorgt ervoor dat ongewenste resonantie wordt verminderd. De voorzijde van de F350 is voorzien van een structuur met een strakke finish.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor een luidspreker van het merk Yamaha bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Max. belastbaarheid (in Watt) 200
Aanbevolen versterkervermogen (in Watt) 100
Nominale impedantie (in Ohm) 6
Gevoeligheid (in dB) 88 dB/2.83 V/1 m
Frequentiebereik (in Hz) 35 Hz–45 kHz
Woofer diameter (in mm) 16cm
Bass reflex
Type speaker 3-weg
Afmetingen (B x H x D) (in mm) 220 x 1157 x 339