Naar boven

Klipsch RP-150M Boekenplank luidspreker Zwart

Art.nr: Klipsch RP-150M Boekenplank luidspreker Zwart
Klipsch combineert met deze Zwarte RP-150M uit de Reference Premiere serie de beste componenten en nieuwste technologieën om ongeëvenaarde geluidservaringen te creëren. Bioscoopkwaliteit in een compacte behuizing.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

DEMO MODEL

Klipsch RP-150M Boekenplank luidspreker (prijs per stuk)

De beste componenten en nieuwste technologieën

Met de Reference Premiere-serie laat dit Amerikaanse speakermerk zien waarom het merk alom wordt gerespecteerd voor haar topproducten. De ingenieurs van Klipsch combineren de beste componenten en nieuwste technologieën om ongeëvenaarde geluidservaringen te creëren. Eén van die luidsprekers uit deze serie is de zwarte uitvoering van Klipsch RP-150M boekenplankluidspreker, te plaatsen op d boekenplank of waar u maar wilt.

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audioproducten. Als een van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch 1 van de belangrijkste makers van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar  ook de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Hifi

Ook voor Hifi producten van het merk Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Speakeruitvoering; Boekenplank

Luidsprekeraansluiting; Schroefaansluiting

Frontspeakervermogen (RMS) ; 75W

Frontspeaker minimale frequentie; 48Hz

Frontspeaker maximale frequentie; 25kHz

Diameter woofer (inch) ; 5,25"

Kleur; Zwart

Impedantie; 8Ω

Hoogte; 370mm

Breedte; 195mm

Diepte; 271mm

Gewicht; 6,67kg

Video