Naar boven

Ook voor een center luidspreker van Klipsch is Apollo uw vertrouwde adres

Art.nr: Klipsch RP-450C Center Luidspreker Zwart
Deze Klipsch RP-450C Center Luidspreker, het centrale punt van uw home cinemaset, levert een loepzuivere en kristalheldere weergave van zang en dialogen. Is geschikt voor Dolby ATMOS en Tractrix Horn zorgt voor minimale vervorrming.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Klipsch RP-450C Center Luidspreker

Dolby ATMOS en een kristalheldere weergave

Klipsch-RP-450CA is een centerspeaker die heel goed aansluit bij Dolby Atmos. Deze speaker, het centrale punt van uw home cinemaset, levert een loepzuivere en kristalheldere weergave van zang en dialogen. Deze speaker van het Amerikaanse Klipsch komt met de zogenaamde Tractrix Horn, deze verzorgt een extra dynamiek met maar een minimale vervorming van het geluid.

Tractrix Horn

Tractrix Horn technologie voldoet aan alle eisen die Dolby stelt aan Atmos, de nieuwste surroundtechniek, aldus Klipsch. Door gebruik te maken van een cirkelvormige hoorn en een vierkante hoornmond wordt de beeldvorming en dynamiek van het geluid verbeterd. De Hifi specialisten bevestigen hetgeen de fabrikant schrijft over deze center luidspreker. De speaker staat garant voor een schoon en natuurlijk geluid.

Realistische weergave

De centerspeaker bevat verder twee 5,25-inch Cerametallic woofers. In combinatie met de 1-inch titanium LTS-tweeter, gebruikt in de Reference-serie, resulteert dat in een zeer realistische weergave van zang en dialogen in films, series en talkshows.

De kleuren walnoot en zwart

Tot slot kan Apollo u melden dat de Klipsch RP-450CA leverbaar is in de kleuren walnoot en zwart.

Over Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audioproducten. Als 1 van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch een belangrijke producnet van high performance luidsprekers en andere entertainment producten als bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar ook de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor een center luidspreker van Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Max. belastbaarheid (in Watt) 600W

Aanbevolen versterkervermogen (in Watt) 150 - 600W

Nominale impedantie (in Ohm) 8

Gevoeligheid (in dB) 97dB

Frequentiebereik (in Hz) 58Hz - 25kHz

Woofer diameter (in mm) 5,25"

Bass reflex

Kleur Zwart

Afmetingen (B x H x D) (in mm) 791 x 173 x 368 (mm)

Video