Naar boven

Solis Vac Prestige vacuümsysteem Type 575

Art.nr: Solis Vac Prestige vacuümsysteem Type 575
De SOLIS Vac Prestige is een solide, volautomatische vacuümmachine met de meest denkbare innovaties in- en om het apparaat.
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

Veelzijdig en vriendelijk in gebruik
De SOLIS Vac Prestige is een solide, volautomatische vacuümmachine met de meest denkbare innovaties in- en om het apparaat. Welke substantie uw levensmiddelen ook hebben - van droog tot vochtig en van hard tot zacht - met dit systeem wordt werkelijk alles probleemloos gevacumeerd. U kiest voor een van de twee voorgeprogrammeerde snelheden of gebruikt de handmatige bediening voor de fijninstelling van het vacuüm. Met de extra Instant Seal functie kunt u zelfs de meest drukgevoelige voedingsmiddelen in het plastic laten vacuümtrekken.

Speciale marineerfunctie 
Met de speciale marineerfunctie van de SOLIS Vac Prestige verkort u de voorbereidingsduur, vermindert u de benodigde marinade en vergroot u tegelijkertijd de intensiteit van de smaak van uw gemarineerde vlees of vis. De toegediende gewenste kruiden en specerijen dringen in de gevacumeerde verpakking maximaal door tot het product. De marineerfunctie is een waardevol onderdeel van het sous-vide bereiden van uw gerechten.

Krachtig en compact vacumeren
De SOLIS Vac Prestige heeft een een krachtige afzuigpomp en bereikt hiermee een vacuüm tot -0,8 bar. De afzuigcapaciteit van maar liefst 12 liter per minuut zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd zelfs die grote gezinspan soep heeft gevacumeerd en met de extra dikke sealnaad van 2,5 mm zit de vacuümverpakking écht helemaal dicht.

U kunt de SOLIS Vac Prestige gebruiken met vershoudfolie en vershoudzakken. De Vac Prestige beschikt ook over een vacuümslang (deze wordt eveneens bijgeleverd) en een slangaansluiting voor het vacumeren van voorraaddozen en -bussen. Bovendien is de machine voorzien van een scherpe foliesnijder en een efficiënt opbergvak voor de rol folie en de vacuümslang. Het netsnoer verbergt u eenvoudig onder het apparaat wanneer u deze wil opbergen - dit kan liggend of staand- in de keukenkast.

Al deze kwalitatieve mogelijkheden, gecombineerd met de eenvoudige bediening door middel van de tiptoetsen en de led-voortgangsindicator op de machine, maken de Vac Prestige een onmisbare vacuümmachine in werkelijk iedere keuken.

Specificaties

Incl. 5 gratis zakken