Naar boven

Ook vloerstaande speakers van Klipsch koopt u bij Apollo

Art.nr: Klipsch RP-8060FA Vloerstaande Dolby Atmos luidspr
Klipsch RP-8060FA , een vloerstaande luidspreker met groot vermogen. Het vlaggenschap van de Klipsch luidsprekerlijn met Dolby Atmos
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Walnoot

Productinformatie

Klipsch RP-8060FA Walnoot: Dolby Atmos in een vloerstaande speaker


DOLBY ATMOS
Om het simpel te zeggen, Dolby Atmos® is de grootste vooruitgang in audio voor thuis en in de bioscoop sinds surround sound. De toevoeging van hoogteluidsprekers reflecteert geluid van het plafond om geluid overal in uw kamer te plaatsen - waardoor u zich echt midden in de actie voelt.

HYBRIDE TRACTRIX® HORN TECHNOLOGIE
De eigen Tractrix® hoornlaadtechnologie van Klipsch zorgt ervoor dat hoogfrequente energie van de RP-8060FA rechtstreeks op de luisteraar is gericht en ongewenste, kunstmatige nagalm vermindert - wat betekent dat u het meest heldere, gedetailleerde, levensechte geluid ervaart.

HOORN ANATOMIE
Klipsch Reference Premiere-luidsprekers zijn voorzien van een gecomprimeerd gevormd siliconenoppervlak dat is gematteerd op de 90x90 Tractrix-hoorn om hoornresonantie te verminderen voor een vloeiendere frequentierespons. Klipsch computergemaakte faseplugs fungeren als een mechanisch filter om een ​​soepele, vlakke frequentierespons te verzekeren terwijl de tweeter tegen beschadiging wordt beschermd.

ALL-NEW VENTED TWEETER
Een geventileerd tweeterontwerp vermindert staande golven achter het tweeter-diafragma voor een vloeiendere weergave van hoge frequenties. De lichtgewicht en toch stijve samenstelling van het titanium-tweeter diafragma overtreft de prestaties van aluminium, polymeer of zijden tweeters.

LINEAR TRAVEL SUSPENSION TECHNOLOGIE

Met Klipsch bekroonde Linear Travel Suspension-technologie maakt gebruik van een zuigerbeweging van het titanium diafragma die vervorming vermindert en een levensecht geluid levert. Een behuizing met keramische magneten biedt uitstekende prestaties, Klipsch Reference Premiere tweeters bepalen de norm voor akoestische reproductie.

CERAMETALLIC ™ WOOFERS
Klipsch-eigen Cerametallic ™ -woofers zijn de kenmerkende RP-8060FA-verklaring voor zowel geluid als esthetiek. Deze extreem lichte, stijve materialen behouden hun vorm terwijl ze lagere frequenties kunnen leveren met maximale efficiëntie.

WOOFER ANATOMIE
Klipsch Cerametallic ™ -kegels zijn gematteerd op een tweevoudig, kopergewonden spreekspoel voor uitzonderlijke geleidbaarheid.

Reference Premiere-woofers zijn gehuisvest in een niet-resonerende, gestempeld stalen korf die is bevestigd aan een grote magneetmotor voor uitzonderlijke efficiëntie en lage vervorming, en afgestemd op onze hoorngeladen tweeters voor optimale akoestische uitvoering.

TRACTRIX® PORT + DUBBELE AANSLUITINGEN
De achterste Tractrix-poort is perfect afgestemd op de kast en de woofers, waardoor een ideale luchtstroom wordt gecreëerd met minimale vervorming of turbulentie zelfs bij de laagste frequenties.

TWEE INGANGEN
De vloerstaande luidspreker van de RP-8060FA is voorzien van twee ingangen zodat u uw luidsprekers bi-wire of bi-amp kunt versterken voor een op maat gemaakte, hoogwaardige ervaring.

VOLTOOID VOOR PERFECTIE
De ebbenhouten en walnootafwerkingen van de RP-8060FA hebben satijn geverfde schotten met een krasbestendige afwerking. De gegoten aluminium poten zorgen voor een moderne look met minder resonantie dan MDF of ABS-plastic. Het is mechanisch ontworpen om het oppervlak in contact met de vloer te minimaliseren, waarbij de luidspreker wordt ontkoppeld voor snellere, strakkere lage frequenties en meer detail.

UW PERSOONLIJKE DEAL BIJ APOLLO
Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Over Klipsch
Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audioproducten. Als 1 van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch een belangrijke producnet van high performance luidsprekers en andere entertainment producten als bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar ook de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi
Ook voor een vloerstaande luidspreker van Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

FREQUENCY RESPONSE 32-25kHz +/- 3dB

SENSITIVITY 98dB @ 2.83V / 1m

VERMOGEN (CONT/MAX) 150W / 600W

NOMINALE IMPENDANTIE 8 Ohms Compatible

CROSSOVER FREQUENTIE 1750Hz

HIGH FREQUENTIE DRIVER 1” Titanium Dome LTS Tweeter with Hybrid Tractrix Horn

LOW FREQUENTIE DRIVER Dual 8” Cerametallic Cone Woofers

ENCLOSURE MATERIAL MDF

ENCLOSURE TYPE Bass Reflex

INPUTS Dual Binding Posts

HOOGTE 43.125" (109.54 cm)

BREEDTE 10.5" (26.67 cm)

DIEPTE 19.75" (40.17 cm)

GEWICHT 71.75 lbs (32.5 kg)

KLEUR ZWART, WALNOOT EN CHERRY

SPECIFICATIES  - HOOGTE KANAAL

FREQUENCY RESPONSE Voldoet aan Dolby Atmos specificatie

SENSITIVITY Voldoet aan Dolby Atmos specificatie

VERMOGEN (CONT/MAX) 75W / 300W

NOMINAL IMPEDANCE 8 Ohms Compatible

CROSSOVER FREQUENTIE 2kHz

HIGH FREQUENTIE DRIVER 1" Titanium LTS Tweeter with Hybrid Tractrix Horn

LOW FREQUENTIE DRIVER 6.5" Cerametallic Cone Woofer

Video