Naar boven

Ook Surround Dolby Atmos speakers van Klipsch koopt u bij Apollo

Art.nr: Klipsch RP-140SA Surround Dolby Atmos luidspreker
Deze surround speaker is geschikt voor een Dolby Atmos opstelling, maar is ook te gebruiken als surround speaker. Klipsch RP-140SA is verder een perfecte speaker om aan de muur te hangen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Klipsch RP-140SA Dolby Atmos Surround speaker

De beste componenten en nieuwste technologieën

Dolby Atmos

Deze speaker is geschikt voor een Dolby Atmos opstelling, maar is ook te gebruiken als surround speaker. Klipsch RP-140SA is een perfecte speaker om aan de muur te hangen.  

Combineren met uw bestaande luidspreker

Daarnaast kan de luidspreker boven op een vloerstaande of boekenplank luidspreker worden geplaatst en projecteert hij het Dolby Atmos geluid via het plafond naar de luisterpositie. Zo hoeven er geen luidsprekers aan het plafond bevestigd te worden om van de Dolby Atmos ervaring te genieten. Klipsch RP-140SA bestaat uit een 1 inch Tweeter van titanium en een 4 inch Woofer.

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audioproducten. Als een van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch 1 van de belangrijkste makers van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar  ook de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor Hifi producten van het merk Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Speakeruitvoering; Satelliet / Surround speaker

Luidsprekeraansluiting; Schroefaansluiting

Surroundspeaker vermogen (RMS) ; 50W

Impedantie surroundspeaker; 8Ω

Hoogte 177,8mm

Afmetingen en gewicht (indien enkele speaker)

Hoogte; 177,8mm

Breedte;  152,4mm

Diepte; 285,6mm

Gewicht; 3,4kg

Video