Naar boven

Ook voor een Surround luidspreker van Klipsch is Apollo uw vertrouwde adres

Art.nr: Klipsch RP-250S Surround Luidspreker Zwart
Klipsch RP-250S Surround Luidspreker Zwart is Uitgevoerd met Cerametallic™ woofers en een zogenoemde Hybrid Tractrix® Hoorn voor een levensecht geluid. Klipsch Reference Premiere lijn is ontworpen om mensen zo dicht bij de muziek te brengen als mogelijk.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Klipsch RP-250S Surround luidspreker

Dankzij decennia aan ervaring in het ontwikkelen van hi-fidelity audio weet het Amerikaanse Klipsch opnieuw te imponeren met de Reference Premiere serie.

Bipolair design


Klipsch RP-250S Surround luidspreker is onderdeel van de Reference Premiere serie van Klipsch. RP-250S beschikt over een zogeheten bipolair design.

Cerametallic™ woofers en Hybrid Tractrix® Hoorn


Uitgevoerd met Cerametallic™ woofers en een zogenoemde Hybrid Tractrix® Hoorn voor een levensecht geluid. De Klipsch Reference Premiere lijn is ontworpen om mensen zo dicht bij de muziek te brengen als mogelijk.

State of the art techniek gecmbineerd met de beste materialen


Alleen de allerbeste materialen zijn gebruikt, in combinatie met state-of-the-art technieken kunnen we hier spreken van echt premium luidsprekers.

Over het Hifi merk Klipsch


Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies, opgericht door Paul W. Kipsch, premium quality audio producten. Inmiddels is Klipsch één van de belangrijke wereldwijde producenten van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De erfenis en het streven naar perfectie van Paul Klipsch’ eerste producten is ook vandaag de dag nog steeds de standaard binnen het bedrijf.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres


Ook voor een surround luidspreker van het merk Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.
Afgebeeld is het complete Reference Premiere Home Theatre systeem ter illustratie

Specificaties

Speakeruitvoering; Surround
Luidsprekeraansluiting; Schroefaansluiting
Versterking speaker; Passief
Frontspeakervermogen (RMS); 100W
Frontspeaker minimale frequentie; 58Hz
Frontspeaker minimale frequentie; 58Hz
Frontspeaker maximale frequentie; 25kHz
Impedantie frontspeaker 8Ω
Diameter woofer (inch); 5,25"
Luidsprekeraansluiting; Schroefaansluiting
Afmetingen en gewicht (indien enkele speaker)
Hoogte 343mm
Breedte 305mm
Diepte 201mm
Gewicht; 7,12kg

Video