Naar boven

Ook voor een Soundbar en subwoofer van Klipsch is Apollo uw vertrouwde adres

Art.nr: Klipsch RSB-6 All in one Soundbar + draadloze Subw
Klipsch RSB-6 Soundbar levert een fantastische bioscoop ervaring. Met deze 2-weg sound bar en 6.5” wireless subwoofer zit u eerste rang in de zaal maar dan bij u thuis,
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Klipsch RSB-6 Soundbar en draadloze subwoofer

Helder en zeer dynamisch

Deze goed presterende en strak vormgegeven RSB-6 Soundbar van Klipsch heeft twee dome tweeters, 90° x 90° Tractrix® horns en twee woofers om een mooi helder, transparant en dynamisch geluid af te leveren in uw huiskamer.

Direct een beter geluid

Klipsch Reference Soundbars zijn ontwikkeld om in een handomdraai uw TV in een Home Cinema oplossing te veranderen. De ingebouwde Dolby® Digital Decoder zorgt ervoor dat het geluid zeer gedetailleerd wordt gereproduceerd. Bovendien is het geluid kwalitatief zeer goed te noemen, ongeacht de grootte van de ruimte en de kwaliteit van het geluid dat oorspronkelijk uit de TV komt.

Sync en Surround

De soundbars van Klipsch zijn allemaal Bluetooth® compatible met mobiele telefoons, audio componenten en computers. Ook is in alle soundbars ingebouwd Virtual Surround Mode, dit zorgt voor een geoptimaliseerd driedimensionaal Surround sound effect te gebruiken voor films en muziek. Ook is dialogue enhance mode zeer handig, een dialoog tussen twee mensen wordt hierdoor versterkt zonder dat dit plaatsvindt met de omgevingsgeluiden.

Klipsch App

Download de Klipsch App (iOS en Android) en ervaar onder andere mogelijkheden en het ongekende bedieningsgemak.

Draadloze subwoofer

Volgens dit Amerikaanse Hifi merk staan de Klipsch Soundbars voor een complete en ultieme Home CInema oplossing. Iedere Soundbar wordt geleverd met een draadloze subwoofer, te plaatsen op iedere positie in de ruimte die u maar wenst voor een optimale mooie bass. De 2.4 GHz technologie maakt automatisch verbinding en brengt de draadloze verbinding tot stand.

Vermogen

Het maximaal vermogen van deze Klipsch RSBV-6 is 120 Watt, continue is dit 60 Watt. Verder heeft de soundbar naast HDMI ook een analoge en optische input.

Zo goed als het klinkt ziet de Soundbar er ook uit.

Deze, wordt net als ieder Klipsch reference Soundbar wordt geleverd met een strakke mooie afstandsbediening om het te bedienen. Het geluid krijgt een hele dikke voldoende van Apollo’s Hifi specialsisten. Het design is strak, minimalistisch en zeer mooi te noemen.

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies, opgericht door Paul W. Kipsch, premium quality audio producten. Inmiddels is Klipsch één van de belangrijke wereldwijde producenten van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De erfenis en het streven naar perfectie van Paul Klipsch’ eerste producten is ook vandaag de dag nog steeds de standaard binnen het bedrijf.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor een Soundbar en draadloze Subwoofer van het merk Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Systeem 2 weg sound bar with 6.5” wireless subwoofer
Max acousic Output103dB @ 1 meter
High frequency drivers 2 x 3 /4” (19mm) soft dome tweeters mated to dual 90° x 90° Tractrix horns
Midrange 2 x 2.5” (63.5mm) fiber composite cone woofers
Subwoofer 6.5” (165.1mm) downward-firing fiber composite cone
Vermogen: 60 watts Continue @ <0.5% THD en 120 watts maximaal
Frequency responce 30Hz ~ 15kHz @ + /– 3dB
Inputs
1 x HDMI 2.0 with HDCP 2.2 compatibility
Optical Digital
3.5mm miniplug (analog)
Bluetooth® 2.0
Output 1 x HDMI 2.0 with HDCP 2.2 compatibility
Maten Sound Bar: 40” (101.6cm) x 3.75” (9.53cm) x 3.75” (9.53cm)
Maten Subwoofer: 7.375” (18.74cm) x 10.5” (26.67cm) x 13.5” (34.29cm)
Gewicht Sound Bar: 6.5lbs (2.95kg)
Gewicht Subwoofer: 9.6lbs (4.35kg)
Meegeleverd: One 1.5m HDMI cable, one pair of rubber feet, one wall mounting template, one wireless remote control, two power supplies (one for sound bar and one for subwoofer)

Kijk ook eens naar

Video