Naar boven

Ook voor een Soundbar en subwoofer van Klipsch is Apollo uw vertrouwde adres

Art.nr: Klipsch RSB-11 All in one Soundbar + draadloze Sub
Deze Soundbar levert een fantastische bioscoop ervaring. Klipsch RSB-11 soundbar en draadloze subwoofer presteren ook erg goed in de wat grotere ruimten. Zelfs dan is het geluid zeer goed te noemen en de draadloze subwoofer zorgt voor mooi, diep laag.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Klipsch RSB-11 Soundbar en draadloze subwoofer

Een dynamisch geluid

Deze strak vormgegeven Soundbar van Klipsch heeft twee 3/4“ dome tweeters, 90° x 90° Tractrix® horns en vier woofers om een transparant, dynamisch geluid af te leveren in uw huiskamer met heldere stemmen.

Direct een beter geluid

Klipsch Reference Soundbars zijn ontwikkeld om in een handomdraai uw TV in een Home Cinema oplossing te veranderen. De ingebouwde Dolby® Digital Decoder zorgt ervoor dat het geluid zeer gedetailleerd wordt gereproduceerd. Bovendien is het geluid kwalitatief zeer goed te noemen, ongeacht de grootte van de ruimte en de kwaliteit van het geluid dat oorspronkelijk uit de TV komt.

Sync en Surround

De soundbars van Klipsch zijn allemaal Bluetooth® compatible met mobiele telefoons, audio componenten en computers. Ook is in alle soundbars ingebouwd Virtual Surround Mode, dit zorgt voor een geoptimaliseerd driedimensionaal Surround sound effect te gebruiken voor films en muziek. Ook is dialogue enhance mode zeer handig, een dialoog tussen twee mensen wordt hierdoor versterkt zonder dat dit plaatsvindt met de omgevingsgeluiden.

Klipsch App

Download de Klipsch App (iOS en Android) en ervaar onder andere mogelijkheden en het ongekende bedieningsgemak.

Draadloze subwoofer

Volgens dit Amerikaanse Hifi merk staan de Klipsch Soundbars voor een complete en ultieme Home CInema oplossing. Iedere Soundbar wordt geleverd met een draadloze subwoofer, te plaatsen op iedere positie in de ruimte die u maar wenst voor een optimale mooie bass. De 2.4 GHz technologie maakt automatisch verbinding en brengt de draadloze verbinding tot stand.

Inputs

Deze Klipsch Reference RSB-11 heeft drie HDMI inputs met HDCP 2.2 compatibiliteit. Dit om makkelijk de mediabox van de kabelprovider, uw gameconsole of Blu Ray speler aan te sluiten. Mocht u een TV bezitten zonder HDMI aansluiting dan kunt u ook gebruik maken van een analoge en optische input. Zie verder ook de specificaties.

Vermogen

Het maximaal vermogen van deze Klipsch RSB-11 is 200 Watt, continue 135 Watt. Verder heeft de soundbar naast HDMI ook een analoge en optische input. Gezien de maten is deze ook perfect voor de grotere TV’s.

Zo goed als het klinkt ziet de Soundbar er ook uit.

Deze, wordt net als ieder Klipsch reference Soundbar wordt geleverd met een strakke mooie afstandsbediening om het te bedienen. Het geluid krijgt een hele dikke voldoende van Apollo’s Hifi specialsisten. Het design is strak, minimalistisch en zeer mooi te noemen.

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies, opgericht door Paul W. Kipsch, premium quality audio producten. Inmiddels is Klipsch één van de belangrijke wereldwijde producenten van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De erfenis en het streven naar perfectie van Paul Klipsch’ eerste producten is ook vandaag de dag nog steeds de standaard binnen het bedrijf.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor een Soundbar en draadloze Subwoofer van het merk Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Speaker systeem 2.1 (2-way sound bar with 8” wireless subwoofer)
Max akoestische output 110 dB
High frequency drivers 2 x 3
/4” (19mm) soft dome tweeters mated to dual 90° x 90° Tractrix horns
Midrange 4 x 2.5” (63.5mm) fiber composite cone woofers
Subwoofer 8” (203.2mm) side-firing fiber composite cone
Vermogen: 135 watts continue @ 0.5% THD en  200 watts short-term peak power
Frequentie responce 28Hz ~20kHz
3 x HDMI input 2.0 with HDCP 2.2 compatibility
Optical Digital
3.5mm miniplug (analog)
Bluetooth 2.0 with apt-X® audio decoding
Output 1 x HDMI 2.0 with HDCP 2.2 compatibility
Maten Sound Bar: 44” (111.75cm) x 3.25” (8.26cm) x 3.25” (8.26cm)
Subwoofer: 7” (17.78mm) x 16” (40.64cm) x 13.125” (33.34cm)
Gewicht: Sound Bar: 10lbs (4.54kg)
Subwoofer: 24 lbs (10.89kg)
Meegeleverd: One 1.5m HDMI cable, one pair of rubber feet, one wall mounting template, one wireless remote control, two power supplies (one for sound bar and one for subwoofer)

Video