Naar boven

Ook voor een LG wasmachine is Apollo uw vertrouwde adres

Art.nr: LG F4J5TN3W Direct Drive A+++ Wasmachine
LG F4J5TN3W heeft een duurzame Direct Drive motor die ook nog eens erg zuinig is, verder heeft het o.a. een A+++ label, met de smart functie kunt u nieuwe programma's downloaden en met deze LG wasmachine wast u niet minder dan 8kg per keer.
Merk:
LG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

LG F4J5TN3W Direct Drive A+++ Wasmachine

Zuinig en betrouwbaar met de duurzame Direct Drive motor | A+++ - 30% | 8kg Wassen | Beste zorg met 6 Motion | 10 jaar garantie op de Direct Drive motor

Een lange levensduur

De Direct Drive motor is het hart van de LG wasmachine. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, onstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. Met 10 jaar garantie op de Direct Drive, bent u verzekerd van een lange levensduur.

Altijd Zuinig!

LG snapt het belang van een efficiënt stroomverbruik. Dankzij de Direct Drive motor is de LG wasmachine altijd zuinig in gebruik en bespaart u dus bij elke wasbeurt op onnodig energieverbruik en kosten. Goed voor het milleu én goed voor uw portemonnee!

6 Motion voor een optimaal wasresultaat

Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.

Smart-functionaliteit met NFC

Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma's te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg uw smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine.

Over LG Wasmachines

LG Wasmachines zijn zuinig en hebben allemaal A+++ of hoger, deze energieklasse wordt behaald door de stille en erg efficiënte DirectDrive motor die het merk gebruikt, direct op de trommel gemonteerd. De wascapaciteit van een LG wasmachine is verder zonder twijfel groot te noemen. Bovendien besteed LG veel aandacht aan het ontwerp en gebruikt het de modernste technologieën.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor een wasmachine van LG bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Type wasmachine Voorlader
Energieklasse A+++ -30%
Wasklasse A
Centrifugeklasse A
Restvochtpercentage 44%
Waterverbruik (L/Jaar) 10.700
Energieverbruik (kWh/Jaar) 132
Maximale wascapaciteit (Kg) 8
Regelbare centrifugesnelheid 1400/1200/1000/800/400/No spin
Volume trommel (Liter) 59
Geluidsniveau wassen/centrifugeren (db) 55/73
Regelbare temperatuur (℃) Cold/20/30/40/60/95℃
Direct Drive motor
Afmetingen BxDxH (Mm/ Kg) 600x550x850 (63)
Afmetingen verpakking BxDxH (Mm/Kg) 660x655x885 (66)
KENMERKEN EXTERIEUR
Kleur deur Witte rand (Transparant glas)
Display LED
SPECIALE KENMERKEN
Beladingsherkenning
Smart Diagnosis
6 Motion (intelligent wassysteem)
Kleding veilige trommel (RVS)
Aantal wasprogramma's 14
Waterbeveiliging
Aquastop (Beveiliging Waterslang)