Naar boven

Ook voor een LG wasmachine bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: LG FH4G1BCS2 Twinwash™ 12KG A+++ Wasmachine
LG maakt met TurboWash een maximaal half beladen trommel in slechts 59 minuten perfect schoon. Verder heeft LG FH4G1BCS2 Wasmachine een A+++ energielabel, wast u 12KG per wasbeurt en kunt u twee wassen tegelijk draaien met de optionele MINI FH8G1MINI Twinwash.
Merk:
LG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

LG FH4G1BCS2 Main Twinwash™ 12KG A+++ Wasmachine

TWINWash™ | Inverter Direct Drive | TrueSteam™ | TurboWash™ | 6 Motion DD

LG TWINWash™

Met LG's Twinwash kunt u twee wassen tegelijk draaien icm de optionele MINI FH8G1MINI

Afzonderlijk wassen

Een wasmachine die precies doet wat je ervan verlangt. Was de gewone grote was in de Main Washer (voorlader), of gebruik de afzonderlijke (optionele)  Mini Washer onderaan voor de delicate was of kleine dringende wasjes.

Tijdbesparend

De was doen op de helft van de tijd! Met LG TWINWash™ kan je twee wasbeurten combineren (icm de optionele FH8G1MINI) in slechts 49 minuten!

TrueSteam™ - 99,9% minder allergenen

De TrueSteam™ technologie maakt functies als Anti-allergie, Steam Refresh en Steam Softener™ mogelijk. Geniet van een gezonde, allergeenvrije omgeving.

TurboWash™ - Wassen op uw levenstempo

TurboWash combineert snel doornat maken van het wasgoed met goede verdeling van het water en verkort de wastijd tot net 49 minuten, maar met betere wasprestaties.

6 Motion DD - Optimaal wassen van stoffen

Kies een wasprogramma en de directe aandrijving met 6 bewegingsrichtingen beweegt de wastrommel in meerdere richtingen, zodat stoffen de juiste behandeling krijgen en ook nog eens extra schoon worden.

Invert Direct Drive - Minder trillingen, minder lawaai

'Niet één, maar twee efficiënte Inverter Direct Drive motoren verhogen de wasprestaties, zonder lawaai. In de Direct Drive motor zitten minder bewegende onderdelen, zodat er minder geluid geproduceerd wordt. De Direct Drive motor is energiezuiniger en bespaart dus op het energieverbruik.

Wasgoed toevoegen

'Als je wat wasgoed vergeten bent, kunt je dit na het starten van het wasprogramma nog toevoegen. De LG TWINWash™ heeft een speciale knop "Wasgoed toevoegen" zodat er tijdens het programma nog wasgoed toegevoegd kan worden.

Slimme bediening met WiFi

'Met de SmartThinQ™-techniek kun je jouw wasmachine altijd en overal bedienen of volgen. Volg het energieverbruik of gebruik "Programma downloaden" om een hele reeks nieuwe wasprogramma's toe te voegen. Zo heb je altijd het juiste programma voor elk type wasgoed.

Over LG Wasmachines

LG Wasmachines zijn zuinig en hebben allemaal A+++ of hoger, deze energieklasse wordt behaald door de stille en erg efficiënte DirectDrive motor die het merk gebruikt, direct op de trommel gemonteerd. Bovendien besteed LG veel aandacht aan het ontwerp en gebruikt het de modernste technologieën.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw nieuwe wasmachine van LG bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s,witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Laadvermogen (was) 12kg
Energieklasse A+++-50%
Energieverbruik 113kWh
Energiekosten per jaar €22,60
Waterverbruik 1,1kl
Toerental centrifuge 1.400rpm
Wasresultaat A
Droogresultaat A
Geluidsniveau wassen 54
Geluidsniveau centrifugeren 71
Laadtype Voorlader
Draairichting deur Links
Programma's (wasmachine) Baby, Delicaat, Handwas/wol, Katoen, Mix, Snel
Wasmachinefuncties Load balancing, Uitgestelde start
Beveiliging witgoed Kinderbeveiliging, Waterstop
Displaytype Led-display
Displayfuncties Resterende tijd
Afmetingen, gewicht en kleur
Hoogte 640mm
Breedte 600mm
Diepte 850mm
Gewicht 75kg
Kleur Wit
Kleur deur Zwart
EAN 8806084501899
SKU FH4G1BCS2