Naar boven

Ook voor een LG wasmachine bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: LG F4J6VY0W 9KG A+++ Wasmachine
LG F4J6VY0W Wasmachine heeft een A+++ energielabel en een capaciteit van 9KG per wasbeurt. Met 6 motion maak u unieke wasbewegingen voor ieder type was en met de smart functie download u onder andere wasprogramma's.
Merk:
LG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

LG F4J6VY0W 9KG A+++ Wasmachine

Zuinig en betrouwbaar met de duurzame Direct Drive motor | A+++ - 20% | Stoomfunctionaliteit | 9kg Wassen | Beste zorg met 6 Motion | 10 jaar garantie op de Direct Drive motor

Direct Drive: Zuinig, duurzaam en betrouwbaar

De Direct Drive motor is het hart van de LG wasmachine. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, onstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. Met 10 jaar garantie op de Direct Drive, ben je verzekerd van een lange levensduur.

Altijd Zuinig!

LG snapt het belang van een efficiënt stroomverbruik. Dankzij de Direct Drive motor is de LG wasmachine altijd zuinig in gebruik en bespaar je dus bij elke wasbeurt op onnodig energieverbruik en kosten. Goed voor het milleu én goed voor je portemonnee!

Verwijder allergenen met stoom

Allergenen kunnen voor veel last en irritaties zorgen. Om allergenen voor tot maar liefst 99,9% te verwijderen beschikt deze wasmachine over een stoomfunctie. Zo wordt het wasgoed tot diep in de vezels gereinigd en blijven er vrijwel geen allergenen achter in het wasgoed. Ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën of baby's.

6 Motion voor een optimaal wasresultaat

Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.

Smart-functionaliteit met NFC

Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma's te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine.

Over LG Wasmachines

LG Wasmachines zijn zuinig en hebben allemaal een goede zuinige energieklasse, deze wordt behaald door de stille en erg efficiënte DirectDrive motor die het merk gebruikt, direct op de trommel gemonteerd. Bovendien besteed LG veel aandacht aan het ontwerp en gebruikt het de modernste technologieën.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw nieuwe wasmachine van LG bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Laadvermogen (was) 9kg
Energieklasse A+++-20%
Energieverbruik 160,6kWh
Energiekosten per jaar €32,12
Waterverbruik 50l
Laadvermogen (was) 9kg
Toerental centrifuge 1.400rpm
Wasresultaat A
Droogresultaat A
Geluidsniveau wassen 53
Geluidsniveau centrifugeren 74
Laadtype Voorlader
Draairichting deur Links
Programma's (wasmachine) Delicaat, Katoen, Mix, Snel, Sport, Stoom, Synthetisch, Voorwas
Wasmachinefuncties Extra spoelen, Load balancing, Uitgestelde start
Beveiliging witgoed Waterstop
Displaytype Led-display
Displayfuncties Resterende tijd
Technische specificaties
Aandrijvingtype Direct aangedreven
Motortype Koolborstelloos
Afmetingen, gewicht en kleur
Hoogte 850mm
Breedte 600mm
Diepte 550mm
Gewicht 63kg
Kleur Wit
Kleur deur Wit
Merk LG
EAN 8806084656254