Naar boven

Ook voor een was/droog combinatie van LG bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: LG F4J6TM0W A 8KG/5KG Wasdroog combinatie
De LG F4J6TM0W wasmachine en wasdroger in 1 van LG bespaart ruimte. Tijdens de wasbeurt kunt u extra was toevoegen, de motor is ongekend stil en zuinig te noemen en met de smart functie bedient u deze wasdroog combinatie op de smartphone.
Merk:
LG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

LG F4J6TM0W A 8KG was / 5KG drogen Wasdroog combinatie

Zuinig en betrouwbaar met de duurzame Direct Drive motor | A | 8kg Wassen/5kg drogen | Beste zorg met 6 Motion | 10 jaar garantie op de Direct Drive motor

Wasmachine en wasdroger in één

De wasmachine en wasdroger van LG is een voorbeeld van LG’s andere toonaangevende technologieën voor huishoudelijke apparaten. Bespaar ruimte in je huis en maak meer ruimte voor je gezin. Dankzij de combinatie wasmachine en wasdroger van LG hoef je geen losse wasdroger te kopen terwijl je toch stralende en droge kleding krijgt.

Voeg vergeten voorwerpen toe tijdens de cyclus

Vergeet je was in de wasmachine te stoppen? Druk dan gewoon op 'Item toevoegen' en voeg je wasgoed toe – of het nu kleine sokken of dikke jassen zijn. Katoen, mix, Easy Care Speed14 – wat je ook selecteert, de deur kan direct in minder dan 3 seconden* worden geopend tijdens het wassen.

6 Motion voor een optimaal wasresultaat

OPTIMALE WAS voor stoffen met 6 Motion DD
Kies een wasprogramma en de directe aandrijving met 6 bewegingsrichtingen beweegt de wastrommel in meerdere richtingen, zodat stoffen de juiste behandeling krijgen en ook nog eens extra schoon worden.

Direct Drive: Zuinig, duurzaam en betrouwbaar

Minder trillingen, minder geluid
De invertermotor met directe aandrijving in onze wasmachines is uiterst betrouwbaar en ongekend stil. We weten dat het een van de beste wasmachinemotors op de markt is. Daarom bieden we standaard 10 jaar garantie op de motor van alle onze machines. Dat is ongeëvenaard toch?

Smart-functionaliteit met NFC

Slim bedieningsgemak met NFC
Of je nu extra programma wilt downloaden of diagnoses wilt uitvoeren en problemen wilt oplossen: je wasmachine is een stuk slimmer geworden. Stel eenvoudig dingen in en gebruik de nieuwste innovaties met de NFC-functie.

Over LG Wasmachines en was/droog combinaties

LG Wasmachines en een was/droog combinatie zijn zuinig en hebben allemaal een goede zuinige energieklasse, deze wordt behaald door de stille en erg efficiënte DirectDrive motor die het merk gebruikt, direct op de trommel gemonteerd. Bovendien besteed LG veel aandacht aan het ontwerp en gebruikt het de modernste technologieën.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw nieuwe wasmachine van LG bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Type Voorlader Wasdroog-combinatie
Energieklasse A
Wasklasse A
Centrifugeklasse A
Restvochtpercentage 44%
Waterverbruik Wassen+Drogen (L/Jaar) 22.000
Waterverbruik Wassen (L/Jaar) 11.200
Energieverbruik Wassen+Drogen (kWh/Jaar) 1088
Energieverbruik (kWh/Jaar) 208
Maximale capaciteit Wassen/Drogen (Kg) 8/5
Regelbare centrifugesnelheid 1400/1000/800/400/No spin
Volume trommel (Liter) 59
Geluidsniveau wassen/centrifugeren (db) 52/75
Regelbare temperatuur (℃) Cold/20/40/60/95℃
Aansluiting warm & koud water Alleen Koud
In hoogte verstelbare voeten
Direct Drive motor
Afmetingen BxDxH (Mm/ Kg) 600x560x850 (68)
Afmetingen verpakking BxDxH (Mm/Kg) 660x655x885 (72)
Automatisch herstarten systeem
Kleur deur Witte Rand (Zwart getinte raam)
Display LED
Deuropening mm- 300
Deur openingshoed (linksom) 120ºC
Voorwas
Anti-Kreuk
Uitgestelde Start
Kinderslot
Trommelreiniging