Naar boven

Ook voor een LG Amerikaanse koelkast is Apollo uw vertrouwde adres

Art.nr: LG Instaview GSX961NEAZ Amerikaanse koelkast
Als er op het glas van de InstaView Door-in-Door® van de LG GSX961NEAZ wordt geklopt wordt dit transparant. U ziet direct wat er in de koelkast ligt. De dunne ijsmachine in de deur biedt meer opslagruimte in de vriezer en FRESH Balancer™ creëert optimale luchtvochtigheid zodat groente en fruit langer vers blijven.
Merk:
LG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

LG Instaview GSX961NEAZ Amerikaanse koelkast

Knock, Knock! Instaview | Door-in-Door® Amerikaanse koelkast | No Plumbing | Total No Frost | Extra koel- en vriesruimte | Inverter Linear Compressor

InstaView Door-in-Door®

Het stevige spiegelglas van de InstaView Door-in-Door® wordt transparant wanneer er twee keer op het raam wordt geklopt. Zo kun je, zonder de deur te openen, zien wat er in de koelkast staat. Daarnaast gaat er minder koude lucht verloren en blijven de opgeslagen producten langer vers.

Gemakkelijk toegang tot je favorieten

Met het innovatieve InstaView Door-in-Door® zie je met slechts 2 klopjes op het raam wat er in de koelkast ligt. Zo vind je gemakkelijk al jouw favoriete producten.
Tot 41 procent minder verlies van koude lucht
Doordat LG InstaView Door-in-Door® je in staat stelt om de binnenkant te bekijken zonder de deur te openen, kun je het verlies van koude lucht terugdringen.

De evolutie > Door-in-Door®

De ontwikkeling van Door-in-Door® staat niet stil: met de komst van InstaView Door-in-Door® hoef je geen deuren te openen om de inhoud te bekijken. Klop simpelweg twee keer op het glas om de ruimte te verlichten en verlies van koude lucht te voorkomen.

SpacePlus™-ijssysteem

De dunne ijsmachine in de deur biedt meer opslagruimte in de vriezer.

Volledig wijnrek

Het slim ontworpen wijnrek biedt plaats voor tot wel 4 flessen wijn onder optimale temperaturen.

Handige opberglade

De optimale ruimte met de juiste temperatuur voor kleinere artikelen, zoals delicatessen en kaas.

FRESHBalancer™

Met de FRESHBalancer™ heb je toegang tot een eenvoudige schakelaar waarmee je groenten en fruit in optimale toestand door de juiste luchtvochtigheid in te stellen.

Moist Balance Crisper™

Moist Balance Crisper™ is een innovatief deksel met een rasterpatroon dat zorgt voor een optimaal vochtniveau.

Smart ThinQ™

Met LG Smart ThinQ™ kun je je koelkast beheren en diagnosticeren met behulp van je smartphone – zelfs als je niet thuis bent. Stel eenvoudig de koelkasttemperatuur in, regel Express Freeze en diagnosticeer je koelkast met een simpele tik op je smartphone.

Energie besparen met de Inverter Linear Compressor

De LG Inverter Linear Compressor zorgt voor de beste koelprestaties en biedt tot wel 32 energiebesparing, ongekende duurzaamheid en optimale temperatuurregeling, zodat voedsel langer vers blijft. Energiebesparing van 32 procent, het energieverbruik is vaak een belangrijk punt voor consumenten die een koelkast kopen. De LG Inverter Linear Compressor bespaart meer energie dankzij het mechanisme dat op efficiëntie is gericht.

Levensduur van 20 jaar

De wereldberoemde testorganisatie VDE heeft een levensduur van 20 jaar van de LG Inverter Linear Compressor bewezen. Een levensduur van 20 jaar, dus 20 jaar geen zorgen! * De test werd uitgevoerd volgens interne testprotocollen. De resultaten zijn gebaseerd op laboratoriumtests met versnelde en reguliere gebruiksomstandigheden. De geschatte levensduur vormt geen garantie van welke aard dan ook.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw nieuwe (Amerikaanse) koelkast van LG bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Koelkastmodel Amerikaans
Vriezer Side-By-Side
Energiekosten per jaar €75,20
Energieklasse A++
Energieverbruik 376kWh
Omgevingstemperatuur ST (18-38 °C) , T (18-43°C)
Plaatsing Vrijstaand
Model (witgoed) Kast
Energieklasse A++
Energieverbruik 376kWh
Vriesklasse 4*
Automatisch ontdooien No frost
Energieverbruik (bij €0,23 per kwh)
Energiekosten per jaar €75,20
Geluidssterkte 39dB
Vriescapaciteit per 24h 12kg
Autonomie vriezer 10u
Inhoud koelruimte 405l
Inhoud vriesruimte 196l
Aantal (groenten)laden 2x
Aantal legplanken 4x
Materiaal legplanken Glas
Aantal vriesladen 2x
Aantal vriesplanken 4x
Koelkastaccessoires Flessenrek
Afmetingen, gewicht en kleur
Hoogte 1,78m
Breedte 912mm
Diepte 715mm
Gewicht 132kg
Kleur RVS