Naar boven

Bosch WAJ28001NL Wasmachine

Art.nr: Bosch WAJ28001NL
In februari 2021 is de Bosch WAJ28001NL wasmachine bij Kieskeurig.nl als best reviewed naar voren gekomen met een reviewscore van 9,1. De wasmachine heeft uitstekend gescoord op wasresultaat en gebruiksgemak. Tevens kwam uit de reviews naar voren dat de wasmachine goed heeft gescoord op vormgeving, duurzaamheid en mogelijkheden.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

In februari 2021 is de Bosch WAJ28001NL wasmachine bij Kieskeurig.nl als best reviewed naar voren gekomen met een reviewscore van 9,1. De wasmachine heeft uitstekend gescoord op wasresultaat en gebruiksgemak. Tevens kwam uit de reviews naar voren dat de wasmachine goed heeft gescoord op vormgeving, duurzaamheid en mogelijkheden.

Perfect wasresultaat met een tijdsbesparing tot 65%
De Bosch WAJ28001NL met de SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin u geen tijd te verliezen heeft. Deze functie vermindert de wastijd met 65% terwijl de wasresultaten hetzelfde blijven. De functie is in combinatie met de meeste wasprogramma's te gebruiken en voor alle stoffen. Zo kunt u in het mixprogramma bijvoorbeeld 4 kg wassen in slechts 45 minuten!

Nu vergeet u echt nooit meer een kledingstuk toe te voegen
Wanneer bent u voor het laatst iets vergeten in de wasmachine te doen? Misschien een sok of een t-shirt? Dankzij de bijvulfunctie is dat geen probleem meer. U voegt namelijk makkelijk wasgoed toe terwijl het wasprogramma al draait. Of haal er juist wat uit. Pauzeer gewoon het programma, open de deur, voeg uw vergeten wasgoed toe, sluit de deur en het programma gaat verder. Bijvullen is alleen niet mogelijk bij programma's met een temperatuur hoger dan 50ºC of als het waterniveau te hoog is.

Overige voordelen
De Bosch WAJ28001NL wasmachine bevat een aantal standaard programma's waaronder Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde en Wol handwas. Buiten deze standaard programma's bevat de Bosch WAJ28001NL wasmachine ook allerlei speciale programmas's waaronder spoelen, Centrifugeren/afpompen, Snel/Mix en SuperKort 15/30 minuten.

Onbalans-controlesysteem
Deze wasmachine beschikt over een onbalans controlesysteem. Het slimme systeem controleert, gedurende de wascyclus, nauwlettend de balans in het apparaat. Wanneer de was niet gelijkmatig over de trommel verdeeld is en de balans niet optimaal is, wordt het centrifugeerproces aangepast en wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de machine zo veel mogelijk voorkomen en heeft u een geruisloze machine.


Uitgestelde start
Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.


Resttijdindicatie
Met de resttijd-indicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!


SpeedPerfect
Met de SpeedPerfect functie kunt u, afhankelijk van het geselecteerde wasprogramma, de wastijd met maximaal 60 % verkorten. Voor dezelfde topprestaties in minder dan de helft van de wastijd!


EcoSilence Drive-motor
Deze wasmachine beschikt over de koolborstelloze EcoSilence Drive-motor, die zeer stil is en minder energie verbruikt. Met deze motor was je nog efficiënter en nog geruislozer.


ActiveWater
Met de ActiveWater beschikt u over een zuinig en nauwkeurig watermanagement die het waterverbruik precies aanpast aan de hoeveelheid wasgoed!


Ecoprogramma
Het ecoprogramma bespaart u aanzienlijk in energie zonder dat daarbij de resultaten verminderen.

Specificaties

  • Energie efficiëntieklasse¹: D
  • Energie² / Water³: 69 kWh / 45 liter
  • Vulgewicht: 1 - 7 kg
  • Programmaduur⁴: 3:20 uur:min
  • Centrifuge droogklasse: B
  • Centrifugesnelheid**: 400 - 1400 rpm
  • Geluidsniveau: 75 dB (A) re 1 pW
  • Geluidsniveauklasse: B