Naar boven

Ook voor Klipsch luidsprekers bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Klipsch R-24F Vloerstaande luidspreker Zwart
Klipsch R-24F vloerstaande speaker van de nieuwe Reference Series is uitgerust met de beste componenten en het beste van audio technologie. Dat maakt de Klipsch R-24F dan ook niet alleen geschikt voor het luisteren naar je favoriete albums, maar ook voor het ervaren van films.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Klipsch R-24F Vloerstaande luidspreker Zwart

Een speaker uit de Reference Serie van het merk Klipsch

De beste audio technologie en kwaliteitscomponenten

De vloerstaande luidsprekers in de Reference serie van Klipsch zijn met de grootste liefde voor muziek gemaakt. Kwaliteits-componenten zoals de hoorn-geladen tweeter en de koper-gesponnen woofer staan garant voor een zuiver, onvervormd geluid

Films en muziek

Dat maakt de Klipsch R-24F dan ook niet alleen geschikt voor het luisteren naar je favoriete albums, maar ook voor het ervaren van films.

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audioproducten. Als een van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch 1 van de belangrijkste makers van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar  ook de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor uw luidspreker van het merk Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Speakeruitvoering Zuil
Speaker kanalen 1.0
Luidsprekeraansluiting Schroefaansluiting
Versterking speaker Passief
Bi-wiring Ja
Technische specificaties (surroundset)
Frontspeakervermogen (RMS) 75W
Frontspeaker minimale frequentie 45Hz
Frontspeaker maximale frequentie 24kHz
Impedantie frontspeaker 8Ω
Diameter woofer (inch) 4,5"
Technische specificaties (enkele speaker)
Impedantie 8Ω
Versterking
Hoogte 882,7mm
Breedte 165,1mm
Diepte 254mm
Gewicht 11,34kg