Naar boven

Ook voor Klipsch boekenplank luidsprekers bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Klipsch R-15M Boekenplank luidspreker Zwart
Klipsch R-15M boekenplank speaker van de nieuwe Reference Series is klein maar krachtig. Deze mooie strakke speakers garanderen jarenlang luisterplezier, herontdek uw muziek en films. Voorzien van een 1´ aluminium hoorn-loaded tweeter en een 5,25´ koper gesponnen high-output IMG woofer.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Klipsch R-15M boekenplank luidspreker Zwart (prijs per set)

Een speaker uit de Reference Serie van het merk Klipsch

Een compact en efficient ontwerp

Je zou kunnen zeggen dat 'klein, mooi en krachtig' een typerende beoordeling is van R-15M boekenplank luidspreker van Klipsch. Deze mooie strakke boekenplank speakers garanderen jarenlang luisterplezier. Herontdek uw muziek en films. Een voordeel is verder dat dankzij het compacte en efficiënte ontwerp, Klipsch R-15M meer output produceert dan voorheen bij een lager stroomverbruik.

Levensecht geluid

Klipsch R-15M vult kleine tot middelgrote kamers met een levensecht geluid en is voorzien van een geborstelde zwarte polymeer fineer kast. Deze luidspreker hoort bij de Reference Serie van Klipsch en beschikt verder over een 1´ aluminium hoorn-loaded tweeter en een 5,25´ koper gesponnen high-output IMG woofer. In totaal 85 Watt en genereert 94 decibel aan geluid.

Krachtige dynamiek en een natuurlijke geluidsweergave

Deze Klipsch Reference boekenplank luidsprekers beschikken over hun eigen 90x90 Tractrix Horn technologie, gecombineerd met een aluminium tweeter, voor de meest indrukwekkende high-end respons, een verbeterde beeldvorming en krachtige dynamiek. Dit zorgt voor een zeer heldere en natuurlijke weergave

Gedetailleerde prestaties

De tweeter van de Klipsch R-15M vermindert eventuele vervorming voor verbeterde gedetailleerde prestaties, terwijl de woofer een opmerkelijke lage frequentierespons biedt met eveneens een minimale vervorming. Samen biedt dit de hoogste efficiëntie voor een luidspreker in deze klasse.

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audioproducten. Als een van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch 1 van de belangrijkste makers van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar ook via de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor uw luidspreker van het merk Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Speakeruitvoering Boekenplank
Aantal 2 (Set)
Luidsprekeraansluiting Schroefaansluiting
Type speaker 2-weg
Versterking speaker Passief
Frontspeakervermogen (RMS) 85W
Frontspeaker minimale frequentie 62Hz
Frontspeaker maximale frequentie 24kHz
Impedantie frontspeaker 8Ω
Diameter woofer (inch) 5,25"
Technische specificaties (enkele speaker)
Impedantie 8Ω
Afmetingen en gewicht (indien enkele speaker)
Hoogte 318mm
Breedte 178mm
Diepte 206mm
Gewicht 4,67kg