Naar boven

Ook voor Klipsch boekenplank luidsprekers bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Klipsch R-14M Boekenplank luidspreker Zwart (per s
Klipsch R-14M Boekenplank luidspreker. Deze speaker is te typeren als krachtig en veelzijdig volgens dit toonaangevende Amerikaanse Hifi merk, de Hifi specialisten van Apollo onderschrijven dit.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Klipsch R-14M boekenplank luidspreker Zwart

Een speaker uit de Reference Serie van het merk Klipsch

Klein maar krachtig

Deze boekenplank luidspreker is te typeren als krachtig en veelzijdig volgens dit toonaangevende Amerikaanse Hifi merk, de Hifi specialisten van Apollo onderschrijven dit.

Middenin de actie in uw eigen woonkamer

Klipsch R-14M is compact maar weet u toch het gevoel te geven dat u middenin die film zit of dat u zich in de muziekstudio bevindt. Zet hem als linker-, rechter-, midden- of surround-luidspreker in of combineer meerdere van deze krachtpatsers om tot een spectaculaire opstelling te komen.

Afwerking

Klipsch R-14M speaker bestaat uit een kast van geborsteld zwart fineer, met afmetingen van 25 x 15 x 19 cm. Hiermee past hij onder andere op iedere boekenplank, tafel, bureau, vensterbank.

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audioproducten. Als een van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch 1 van de belangrijkste makers van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar  ook de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor uw luidspreker van het merk Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Speakeruitvoering Boekenplank
Aantal 2x
Speaker kanalen 1.0
Luidsprekeraansluiting Schroefaansluiting
Versterking speaker  Passief
Frontspeakervermogen (RMS) 50W
Frontspeaker minimale frequentie 64Hz
Frontspeaker maximale frequentie 24kHz
Impedantie frontspeaker 8Ω
Diameter woofer (inch) 4"
Technische specificaties (enkele speaker)
Impedantie 8Ω
Afmetingen en gewicht (indien enkele speaker)
Hoogte 248mm
Breedte 149mm
Diepte 191mm
Gewicht 6,4kg