Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie Vijf jaar lang 100% pixelgarantie Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. € 49,00
Audioquest Pearl HDMI 2,00 High Speed Audioquest Pearl HDMI 2,00 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... € 39,00
Vogels Thin 405 Vogels Thin 405 De thin 405 muurbeugel hangt de tv zeer strak tegen de muur. € 64,95

LG OLED 55E7N 4K UHD OLED TV

Art.nr: LG OLED 55E7N
Nieuw in doos, beperkte voorraad !! De LG OLED55E7N Ultra HD televisie heeft een Picture on Glass ontwerp en Active HDR met Dolby Vision
Merk:
LG
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.
Beeldformaat:

Productinformatie

Tijdelijke aktie; Nieuw in doos, beperkte voorraad !!

Bereid je voor op een nieuwe kijkervaring met de LG OLED55E7N Ultra HD TV. Dankzij de OLED techniek is het beeld helder en haarscherp, waarbij zwart ook echt zwart is. Zo geniet je gewoon thuis van een bioscoopervaring. ​​​​​​​ 

Picture on Glass, een kunstwerk op zich
LG OLED TV bestaat uit een uiterst dun OLED-paneel bevestigd op een hoogwaardige glazen plaat. Met haar elegante eenvoud is de LG OLED TV een schoonheid in ieder interieur.

Onberispelijk design en rijk geluid
De OLED E7 is voorzien van een soundbar stand die zorgt voor een hoogwaardige geluidservaring. Geniet van rijk en krachtig geluid voor een complete kijkervaring.

Perfect Zwart creëert Perfecte Kleuren
Perfecte Kleuren komen alleen tot leven in Perfect Zwart. Ervaar ongeëvenaarde beeldkwaliteit dankzij de zelfoplichtende pixels van OLED TV.

Hoogwaardige bioscoopervaring, speciaal voor jou
LG OLED TV is met zijn ondersteuning van zowel Dolby Vision™ als Dolby Atmos® de eerste TV in zijn soort. Beleef een geweldige bioscoopervaring met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit met het comfort van je eigen huis.

Active HDR: meer dan gewoon HDR
LG OLED TV ondersteunt hoogwaardige HDR-content via Dolby Vision™
en is tegelijkertijd compatibel met HDR10- en HLG-technologieën. De 'Active HDR'-technologie van LG optimaliseert HDR-beelden per scène, zodat je een levensechte kijkbeleving ervaart.

Dolby Atmos® bioscoopgeluid in je kamer
Dolby Atmos levert het unieke geluid van ieder object
in een driedimensionale ruimte, waardoor het geluid meeslepend is.
 
webOS 3.5
Eenvoudig en leuk
Met de 'Magic Remote' en de unieke, verbeterde webOS 3.5 Launcher Bar duik je in een eindeloze wereld vol premium content van alle populaire providers.

Specificaties

  • OLED
  • 55 inch
  • Picture on Glass design
  • Ultra HD Premium
  • 3D Colour Mapping
  • Active HDR
  • Perfect Mastering Engine
  • WebOS 3.5
  • Soundbar Stand met Dolby Atmos
  • WiFi en Bluetooth


Afmetingen zonder voet: 1237 x 767 x 56.7
Gewicht met voet: 18.5 kg
VESA: 400x200