Naar boven

Ook voor Klipsch Center luidsprekers bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Klipsch R-52C Center luidspreker Zwart
Deze Klipsch R-52C Center luidspreker heeft een 2 weg ontwerp, bestaande uit dubbele woofers en een 25 mm aluminium tweeter. Doordat de tweeter de hoge frequenties zuiver weergeeft, blijft elk detail verstaanbaar.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Klipsch R-52C Center luidspreker Zwart

Een speaker uit de Reference Serie van het merk Klipsch

Dubbele woofers en 25MM aluminium tweeter

Deze center speaker heeft een 2 weg ontwerp, bestaande uit dubbele woofers en een 25 mm aluminium LTS tweeter. Doordat de tweeter de hoge frequenties zuiver weergeeft, blijft elk detail verstaanbaar.

Heldere vocalen en gedetailleerde efecten

Met Klipsch R-52C luistert u naar heldere vocalen en effecten. Tijdens de climax van een nummer of film gaat een stem of effect niet verloren in de geluidsmix.

Combineer met andere Klipsch luidsprekers

Plaats de center speaker voor de tv en maak een speaker opstelling met de Reference boekenplank of zuilspeakers en de subwoofer.

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audioproducten. Als een van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch 1 van de belangrijkste makers van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar  ook de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor uw luidspreker van het merk Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Speakeruitvoering Boekenplank
Speaker kanalen 1.0
Luidsprekeraansluiting Schroefaansluiting
Versterking speaker  Passief
Frontspeakervermogen 100X/400W
Frontspeaker minimale frequentie 89Hz
Frontspeaker maximale frequentie 21kHz
Impedantie frontspeaker 8Ω
Diameter woofer (inch) 5,25"

Impedantie 8Ω
Afmetingen en gewicht (indien enkele speaker)
Hoogte 185mm
Breedte 476mm
Diepte 194mm
Gewicht 3,2kg