Naar boven

Ook voor een flitser van Canon bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Canon Speedlite 600EX II RT
Canon Speedlite 600EX II RT is perfect voor opnamen met snelle framerates en presteert in de meest veeleisende situaties. Het is een krachtige flitser te noemen en deze kunt u los van de camera of in een flitsschoentje gebruiken.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Canon Speedlite 600EX II RT

100% controle over uw belichting

Canon Speedlite 600EX II RT is perfect voor opnamen met snelle framerates en presteert in de meest veeleisende situaties. Het is een krachtige flitser te noemen en deze kunt u los van de camera of in een flitsschoentje gebruiken en geeft u 100% controle over belichting. Een speciaal ontwikkeld  algoritme voor flitsbesturing voorkomt oververhitting.

Volledig weerbestendig

De Speedlite 600EX II-RT is weerbestendig tot hetzelfde niveau als de EOS 1D X Mark II, dus zelfs onder zware omstandigheden legt u de mooiste beelden vast. Een zoom en een kop voor indirect flitsen zorgt ervoor dat de flitsdekking overeenkomt met de gebruikte lens en geeft een natuurlijker resultaat van weerkaatsend licht van muren en plafonds.

Krachtig

Speedlite 600EX II-RT beschikt over veel kracht (richtgetal 60). Het is de perfecte flitser voor het belichten van grote ruimtes en het weerkaatst licht van muren en plafonds voor een zachter, natuurlijker resultaat. Met meegeleverde Bounce Adapter kunt u ook het licht van de flitser nog zachter maken. De unit herstelt stil in slechts 3,3 seconden.

Onvoorwaardelijke prestaties

De foto specialisten van Apollo zijn het erover eens. Speedlite 600EX II-RT levert onvoorwaardelijke prestaties, waardoor dit de metgezel bij uitsteks is voor de EOS-1D X Mark II. Tot 50% meer continue flitsen in vergelijking met de Speedlite 600EX-RT, en voeg de CP-E4N0-accu toe voor nog langere reeksen.

Creatieve belichting

Simuleer licht dat uit alle richtingen komt door de Speedlite 600EX II-RT los van de camera te gebruiken. U kunt tot op maar liefst 30 meter afstand bedienen met de geïntegreerde radio of optische bediening en een optionele wireless bediening, de Speedlite Transmitter ST-E3-RT. U kunt meerdere Speedlite 600EX II-RT-units met elkaar combineren (afzonderlijk of in groepen) en met andere flitsers van Canon, zoals de Speedlite 430EX III-RT.

Eenvoudig in gebruik

Met het aanpasbare keuzewiel kunt u snel aanpassingen maken wanneer u onder druk werkt, en een groot, verlicht display geeft de relevante opname-informatie in één oogopslag weer. De oplaadstatus van alle wireless flitsen in de groep wordt weergegeven op het display van de master Speedlite 600EX II-RT.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor uw flitser van het merk Canon bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Richtgetal 60 bij ISO100
Gebruiksvriendelijk met intuïtieve bediening en een informatiedisplay
Stof- en waterbestendig
Automatische belichtingsregeling: E-TTL II/E-TTL/TTL
Wireless radiobediening
Frequentie: 1-500 Hz (199 Hz bij gebruik optische slave-functie)
Sneller en langer flitsen

Wat zit er in de doos?

Speedlite 600EX II-RT
Bounce Adapter SBA-E3
Kleurenfilter SCF-E3OR1
Kleurenfilter SCF-E3OR2
Kleine standaard
Zachte draagtas