Naar boven

Ook voor een Klipsch Subwoofer bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Klipsch R-10SW Subwoofer
Klipsch R-10SW Subwoofer is speciaal ontworpen voor het weergeven van diepe, heldere bassen bij muziek en films. In kleine tot middelgrote kamers komt de 10 inch subwoofer het best tot zijn recht.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Klipsch R-10SW Subwoofer

Een Subwoofer uit de Reference serie van dit Amerikaanse Hifi merk

Mooie, diepe en heldere bassen

Klipsch R-10SW Subwoofer is speciaal ontworpen voor het weergeven van diepe, heldere bassen bij muziek en films.

Kleine tot middelgrote kamers

In kleine tot middelgrote kamers komt de 10 inch subwoofer het best tot zijn recht. Plaats de baskist in de hoek van de kamer naast je front speakers voor de beste prestaties. Zo begeef je je midden in de actie van een James Bond film of geniet je van het subtiele spel van een basgitarist.

Dance muziek en maak een 2,1 of 5,1 set

Ook met de snel wisselende baseffecten van dancemuziek heeft de Klipsch subwoofer geen probleem. Combineer de R-10SW met andere speakers uit de Reference-serie van Klipsch en maak je 2.1 of 5.1 set compleet.

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audioproducten. Als een van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch 1 van de belangrijkste makers van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar  ook de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw Subwoofer van Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5

Specificaties

Speakeruitvoering Subwoofer
Luidsprekeraansluiting Mono Tulp
Versterking subwoofer Actief
Diameter woofer (inch) 10"
Technische specificaties (enkele speaker)
Minimale frequentie 32Hz
Maximale frequentie  120Hz
Afmetingen en gewicht (indien enkele speaker)
Hoogte 355,6mm
Breedte 317,5mm
Diepte 398mm
Gewicht 11,6kg
Kleur Zwart
EAN 0743878027341

Wat zit er in de doos?

Gebruikershandleiding
Magnetisch rooster