Naar boven

Ook voor een Klipsch Subwoofer bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Klipsch R-12SW Subwoofer
Deze subwoofer heeft een ingebouwde versterker van 400 watt en een basreflexpoort. Hierdoor luistert u naar een diepe en dynamische bas. Deze subwoofer heeft een ingebouwde versterker van 400 watt en een basreflexpoort. Hierdoor luistert u naar een diepe en dynamische bas.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Klipsch R-12SW Subwoofer

Een Subwoofer uit de Reference serie van dit Amerikaanse Hifi merk

Realistisch

Met Klipsch R-12SW klinkt een nummer of film soundtrack extra realistisch.

Ingebouwde versterker van 400 Watt

Deze subwoofer heeft een ingebouwde versterker van 400 watt en een basreflexpoort. Hierdoor luistert u naar een diepe en dynamische bas.

Line ingang

Aan de achterkant van de baskist vind u een line ingang. Dat is handig als de receiver niet over een subwoofer uitgang beschikt. De crossover en phase control knoppen geven u de controle over de klank van de bas. Experimenteer met de instellingen en kies het basgeluid dat bij u smaak past.

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audioproducten. Als een van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch 1 van de belangrijkste makers van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar  ook de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw camera van Canon bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5

Specificaties

Speakeruitvoering Subwoofer
Aantal 1x
Speaker kanalen 0.1
Type speaker Subwoofer
Subwoofer vermogen (RMS) 200W
Diameter woofer (inch) 12"
Subwoofer vermogen (RMS) 200W
Diameter woofer (inch) 12"
Subwoofer minimale frequentie 29Hz
Subwoofer maximale frequentie 120Hz
Afmetingen en gewicht (surroundset)
Subwoofer afmetingen (hxbxd) (mm) 406.4x355.6x470
Subwoofer gewicht 15kg
Subwoofer afmetingen (hxbxd) (mm) 406.4x355.6x470
Subwoofer gewicht 15kg