Naar boven

Canon EF 24-70mm F2.8 L II USM

Art.nr: Canon EF 24-70mm F2.8 L II USM
Een standaardzoomobjectief van professionele kwaliteit, deze Canon EF 24-70mm F2.8 L II USM, met superieure beeldkwaliteit en een snel maximaal diafragma van F2.8 over het gehele zoombereik. De ideale aanvulling op elke fullframe-EOS-camera.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Canon EF 24-70mm F2.8 L II USM

Superieure beeldkwaliteit en sneldiafragma

Een standaardzoomobjectief van professionele kwaliteit met superieure beeldkwaliteit en een snel maximaal diafragma van F2.8 over het gehele zoombereik. De ideale aanvulling op elke fullframe-EOS-camera.

Ultra-Low Dispersion en het Super UD-glas superieure beeldkwaliteit

De EF 24-70mm F2.8L II USM levert dankzij de asferische lenselementen, het Ultra-Low Dispersion en het Super UD-glas superieure beeldkwaliteit over het gehele zoombereik. Opnieuw ontworpen optiek maximaliseert de scherpte van het gehele beeld.

Veelzijdig 24-70 mm zoombereik

De ideale aanvulling op elke fullframe-EOS-camera. Ideaal voor toepassingen variërend van landschapsfotografie en reisreportages tot portretfotografie en fotojournalistiek.

Opnamen maken bij weinig licht

Het snelle maximaal diafragma van F2.8 blijft over het hele zoombereik behouden en maakt het mogelijk in allerlei situaties, zoals bij weinig licht, uit de hand te fotograferen.

L-serie-kwaliteit

De EF 24-70mm F2.8L II USM is robuust en daarmee geschikt voor dagelijks professioneel gebruik. De weersbestendige afdichting beschermt tegen stof, vocht en barre weersomstandigheden, en de elementen met fluor-coating aan de voor- en achterkant zijn makkelijk schoon te maken.

USM-autofocus

Met de ringvormige ultrasoon AF-motor stelt u het beeld nauwkeurig, snel en geruisloos scherp. Met continue handmatige scherpstelling kunt u het beeld nauwkeurig aanpassen zonder de focusmodi te wijzigen.

Korte scherpstelafstand

Dankzij de kortste scherpstelafstand van 38 cm kan de EF 24-70mm F2.8L II USM tot 0,21 x vergroten, wat het objectief bijzonder veelzijdig maakt.

Prachtige achtergrondvervaging

Met het cirkelvormig diafragma met negen lamellen kan prachtig bokeh worden gecreëerd, waardoor dit objectief ideaal is voor portretfoto's.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw camera en objectief van Canon bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5

Specificaties

Objectief EF 24-70mm F2.8 L USM II
Veelzijdig 24-70 mm zoombereik
Vernieuwd optisch ontwerp
UD-en Super UD-elementen (Ultra-low dispersion)
Snel diafragmavan maximaal F2.8
Kortste scherpstelafstand van 0,38 meter
Afdichting tegen stof en vocht
Snelle, stille autofocus
Handmatig scherpstellen met aanpassingsmogelijkheden
Cirkelvormig diafragma met negen lamellen
Filtermaat 82 mm
Geavanceerd optisch ontwerp