Naar boven

Ook voor een lens van Canon bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Canon EF 70-300mm F/4.0-5.6 L iS USM
EF 70-300mm f/4-5,6L IS USM maakt deel uit van de prestigieuze L-serie van Canon en levert uitzonderlijke prestaties met een veelzijdig zoombereik en uitmuntende beeldkwaliteit in een robuust en compact ontwerp.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Canon EF 70-300mm F/4.0-5.6 L iS USM Uitzonderlijke prestaties en een uitmuntende beeldkwaliteit

EF 70-300mm f/4-5,6L IS USM maakt deel uit van de prestigieuze L-serie van Canon en levert uitzonderlijke prestaties met een veelzijdig zoombereik en uitmuntende beeldkwaliteit in een robuust en compact ontwerp.

Compact en veelzijdig
Met een brandpuntsafstand van 70 - 300 mm is de EF 70-300mm f4-5.6L IS USM een compact en veelzijdig teleobjectief voor een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit. Ideaal voor sport- en wildfotografen, maar ook voor journalisten en portretfotografen.

Vocht en stofbestending
De L-serie vormt Canons boegbeeld op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn zeer goed bestand tegen stof en vocht.

4-stops optische beeldstabilisator
Een 4-stops optische beeldstabilisator – speciaal ontworpen voor de specifieke brandpuntsafstand van het objectief – compenseert onscherpe foto's als gevolg van opnamen zonder statief of langere sluitertijden. De automatische panningdetectie levert effectieve prestaties bij het volgen van bewegende onderwerpen en doordat het IS-systeem in het objectief zit, zijn de resultaten direct zichtbaar in de beeldzoeker.

Optimale beeldkwaliteit en scherpte
Chromatische aberratie is zo goed als uitgesloten dankzij de twee UD-elementen, die voor een optimale beeldkwaliteit en scherpte zorgen. Een cirkelvormig diafragma met 8 lamellen op de EF 70-300mm f4-5.6L IS USM maakt prachtige achtergrondvervagingen zodat het onderwerp afsteekt met een dramatisch effect.

Een ultrasnelle CPU
Een ring-USM (ultrasonische motor) maakt gebruik van ultrasone frequentietrillingen voor het aandrijven van de supersnelle autofocus, die daardoor vrijwel geruisloos werkt. Een supersnelle CPU en geoptimaliseerde AF-algoritmes dragen ook bij aan de AF-snelheid. Het goede blokkeerkoppel stopt de lensgroep voor het scherpstellen zonder te ver door te gaan. Continue elektronische handmatige scherpstelling is mogelijk zonder de AF-modus te hoeven uitschakelen.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres
Ook voor uw lens/objectief van Canon bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Canon EF 70-300mm F/4.0-5.6 L iS USM
Brandpuntafstand: 70-300 mm
Maximaal diafragma: F4.0-5.6
Minimaal diafragma: F/32-45
Objectiefconstructie: 19 elementen in 14 groepen
Kortste scherpstelafstand: 120 cm
Autofocus motor: Ring USM
Hoogwaardig telezoomobjectief
Onderdeel van Canons populaire L-serie
Image Stabilizer:  4-stops
2 UD-elementen
Stof- en waterbestendig
Cirkelvormig diafragma met 8 lamellen
Filterdiameter: 67 mm
Gewicht: 1050 gram
Geschikt voor full-frame

Wat zit er in de doos?

Canon EF 70-300mm F/4.0-5.6 L iS USM + ET-73B (zonnekap)
Lensdoppen