Naar boven

Ook voor een Camcorder van Panasonic bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Panasonic HC-VXF1 Camcorder
Panasonic HC-VXF1, een premium camcorder met 4K opnamemogelijkheid die over professionele videofuncties beschikt als bijvoorbeeld een 4K-croppingsfunctie, kantelbare zoeker en 24x optische zoom.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Panasonic HC-VXF1 Camcorder

Professionele videofuncties
Panasonic HC-VXF1, een premium camcorder met 4K opnamemogelijkheid die over professionele videofuncties beschikt.

4K cropping

4K-croppingsfunctie is een specificatie op Panasonic HC-VXF1 welke wordt gebruikt door professionele videografen. U maakt hiermee levensechte 4K beelden in groothoekstand. Deze videobeelden kunnen achteraf eenvoudig worden bewerkt en worden opgeslagen als Full HD beeld. Dit type nabewerking is ook mogelijk bij zoom-opnames en bij het veranderen van de kijkhoek, zodat videobeelden behouden kunnen worden die anders misschien zouden zijn mislukt.

Kantelbare zoeker

Dit topmodel van de 4K camcorders is uitgerust met meer geavanceerde functies om te voorzien in behoeften van professionele videografen. Met de kantelbare zoeker kan het onderwerp onder alle omstandigheden nauwkeurig worden vastgelegd. Met de handmatige instelring kan men als een professionele videograaf de scherpstelling, iris en zoom snel en nauwkeurig instellen. Door de twee speciale knoppen voor kan snel tussen de functies worden gewisseld.

Auto tracking crop

De 4K camcorders beschikken ook over een ‘Auto Tracking Crop’, waarmee een snel bewegend kind kan worden vastgelegd in 4K in de groothoekstand terwijl het gezicht van het kind automatisch wordt gevolgd. Zo kan er een Full HD-video uit de beelden worden gehaald zonder dat het kind uit beeld verdwijnt en kunnen er tegelijkertijd beeldstabilisatie effecten worden toegevoegd.

24x optische zoom en beeldstabilisatie

Door de 24x optische zoom heeft de lens een bereik van 25mm groothoek tot 600mm telezoom. Hiermee leg je grote groepen mensen vast en haal je onderwerpen dichtbij. De optische beeldstabilisatie vermindert trillingen in je beelden.

Level shot

De Level Shot Functie corrigeert schuin opgenomen beelden zodat je altijd een rechte horizon hebt in je video. 8.57 megapixel BSI MOS-sensor onderdrukt ruis waardoor je goede opnames maakt in situaties met weinig licht.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw camcorder van Panasonic bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Beeldsensor 1/2,5-type BSI MOS-sensor
Effectieve Pixels 4K: 8,29 megapixel [16:9], Full HD: 6.17 megapixels [16:9]
Lens Leica Dicomar-lens
F-waarde f/1.8 (groothoek), f/4.0 (tele)
Optische zoom 24x
Digitale zoom 70x/1500x (de maximale waarde van de zoomvergroting is instelbaar in twee patronen)
Filtermaat 62mm
Brandpuntsafstand 4,12 – 98,9 mm (optische zoom: 24x)
Beeldstabilisator 5-Assige HYBRID O.I.S.+ met Active Mode, O.I.S. Lock, Level Shot Function (Sterke modus: alleen 2K), Ball O.I.S., aanpasbare O.I.S.
Opnameformaat [AVCHD] AVCHD Progressief, MP4
Geheugen SD/SDHC/SDXC geheugenkaart
Microfoon 5,1-kan Surround, Zoom, Focus en Stereomicrofoon
Aansluitingen HDMI (micro), Mini Jack, Hoofdtelefoon , USB 2.0
Wi-Fi Ja, IEEE 802.11b/g/n
Afmetingen 69 x 77 x 167 mm
Gewicht 450 gram

Wat zit er in de doos?

Accu
Acculader
HDMI kabel
Usb kabel
Lenskap

Video