Naar boven
Aanbevolen
Panasonic DMW-BLF19E Accu Panasonic DMW-BLF19E Accu Panasonic DMW-BLF19 originele accu voor uw Panasonic digitale camera. Handig als extra accu voor onderweg of ter vervanging van uw 'oude' accu. 6695
Panasonic DMW-BGG9 batterij grip Panasonic DMW-BGG9 batterij grip Door het gebruik van twee batterijen heeft Batterij grip DMW-BGG9 een twee keer zo lange batterijduur voor langere opnames. Bovendien heeft hij een... 34900
Panasonic DMW-BTC10 Lader Panasonic DMW-BTC10 Lader Panasonic DMW-BTC10 Lader, de lader is geschikt voor Panasonic DMW-BLF19 accu. 4495
Panasonic AG-MC200G Pro Microfoon Panasonic AG-MC200G Pro Microfoon De Panasonic AG-MC200G is een supercardioïde condensatormicrofoon met een goede on-axis gevoeligheid. De off-axis geluiden, zoals omgevingsgeluid... 38900

Ook voor een digitale camera van Panasonic bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Panasonic Lumix DC-G9 +/+ Leica 12-60mm lens zwart
Panasonic Lumix DC-G9 is de meest geavanceerde digitale camera ooit geproduceerd door dit Japanse concern. Dankzij weerbestendige behuizing is deze G9 en Leica 12-60mm Kit met de enorme snelheid perfect voor onder andere outdoor- en natuurfotografen.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Panasonic Lumix DC-G9 +/+ Leica 12-60mm lens zwart

Deze Panasonic Lumix DC-G9 + Leica 12-60mm Kit bestaat uit de Lumix DC-G9 camera en Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm F2.8-F4 lens.

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm F2.8-F4

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm F2.8-F4 lens heeft een bruikbaar groothoek tot kort telebereik en is een 24-120mm equivalente zoomlens ontworpen voor Micro Four Thirds camera's. Deze veelzijdige lens maakt gebruik van vier asferische elementen en twee extra-low dispersion elementen om een goed gecorrigeerde, scherpe beeldkwaliteit te leveren zonder kleurzwemen en vervormingen. De lens heeft ook een lineaire motor voor snelle, stille en precieze autofocus prestaties en het Power Optical Image Stabilizer-systeem helpt het optreden van bewegingsonscherpte voorkomen voor scherper fotograferen vanuit de hand.

Robuust, snel en geavanceerd. De Panasonic Lumix DC-G9 is de meest geavanceerde digitale camera die het Japanse concern ooit gefabriceerd heeft. Mede dankzij de weersbestendige behuizing en de enorme snelheid is de Lumix G9 uitermate geschikt voor outdoor- en natuurfotografen.

De beste beeldkwaliteit en ultrasnel

Panasonic Lumix DC-G9 is het een topmodel uit de serie Lumix G-camera's, met de beste beeldkwaliteit tot nu toe in combinatie met perfecte mobiliteit en ultrasnelle opnames. Hierdoor is deze systeemcamera de perfecte keuze voor natuur- en actiefotografie.

20.3 megapixel Digital Live MOS-sensor

De G9 is voorzien van een 20.3 megapixel Digital Live MOS-sensor zonder low-pass filter wat zorgt voor een verbetering van de resolutie, kleurgradaties en kleurweergave. De Venus Engine processor produceert met behulp van de geavanceerde functies Multipixel Luminance Generation en Intelligent Detail Processing zeer nauwkeurige en indrukwekkend natuurlijke beelden.

High Resolution modus

Met de nieuwe High Resolution modus maakt u daarnaast prachtige 80 megapixel (10368x7776) equivalente beelden in JPEG en RAW formaat, doordat acht opeenvolgende opnames worden samengevoegd terwijl de sensor zich verplaatst. Dankzij een speciale AR-coating op de sensor worden ghosting en flaring beperkt, ideaal voor het fotografen in lastige omstandigheden met bijvoorbeeld tegenlicht.

Body I.S. (Image Stabilizer)

De Body I.S. (Image Stabilizer) van de Lumix G9 is dankzij een nieuw algoritme nog verder verbeterd om ook vanuit de hand stabiele opnames te kunnen maken, zelfs wanneer u fotografeert met een langere sluitertijd. Het is nu mogelijk om opnames te maken met sluitertijden die tot 6,5 stops lager liggen met dezelfde scherpe resultaten. De G9 beschikt daarnaast over 's werelds snelste scherpstelsnelheid van slechts 0,04 seconden en snelle AF trackingprestaties waarmee u uw onderwerp gemakkelijk kunt blijven volgen.

LCD Scherm

De Panasonic Lumix DC-G9 is bovenop voorzien van een status LCD-scherm waarmee u binnen één oogopslag de instellingen kunt bekijken en door middel van de functiehendel (Fn) snel kunt wijzigen. Verder is de camera uitgerust met een joystick en zeer handig gepositioneerde draaiknoppen.

Spatwater- en stofdicht en vorstbestendig tot -10 graden Celsius

Dankzij een volledig uit magnesiumlegering gegoten voor- en achterframe is deze camera voorbereid op alle weersomstandigheden. Hij is spatwater- en stofdicht en vorstbestendig tot -10 graden Celsius. De twee SD-geheugenkaartsleuven zijn beide compatibel met het snelle UHS-II formaat en kunnen naar wens worden gebruikt; als extra opslag, als back-upsleuf of voor verschillende soorten media.

Blue Tooth en Wifi

Voor het snel delen van uw gemaakte beelden kunt u gebruikmaken van de Bluetooth en WiFi-functionaliteit  De foto specialisten van Apollo hebben verder een aantal van de kenmerken van Panasonic Lumix DC-G9 nog eens overzichtelijk op een rij gezet, zie onderstaande specificaties.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor een Panasonic Lumix digitale camera bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

De beste beeldkwaliteit in de geschiedenis van de Lumix G-camera's
20,3 megapixel Digital Live MOS sensor
De snelste framesnelheid in zijn klasse (20 fps (AFC)/60 fps (AFS))
Geavanceerde Body Image Stabilizer
Uitstekende trackingprestaties
Snelle, uiterst nauwkeurige AF
De grootste LVF (Live View Finder) in zijn klasse
Robuust, spatwater- en stofdicht, vorstbestendig
Grootste status LCD in zijn klasse
3,0 inch vrij kantelbaar LCD scherm
Twee SD-geheugenkaartsleuven, compatibel met snelle UHS-II-kaarten
Bluetooth en Wifi

Wat zit er in de doos?

Panasonic Lumix DC-G9 Body
Batterijpakket
Batterijlader
Body-dop
Klep voor flitsschoen
Oogdop
Dop voor flitssynchronisatie
Dop voor aansluiting batterijgreep
USB-kabel
Schouderriem
Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm F2.8-F4
Lensdop
Achterste lensdop
Lenskap
Lensopbergzak

Video