Naar boven

Ook voor een digitale camera van Panasonic bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Panasonic Lumix DC-GH5S body zwart
Panasonic Lumix DC-GH5S Body is ontworpen en ontwikkeld voor professionele filmmakers. De camera produceert beelden met de hoogste gevoeligheid en beste video beeldkwaliteit ooit in de geschiedenis van de LUMIX-camera's, vooral in situaties met weinig licht.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Panasonic Lumix DC-GH5S Body


Panasonic Lumix DC-GH5S systeemcamera Body is ontworpen en ontwikkeld voor professionele filmmakers. De camera produceert beelden met de hoogste gevoeligheid en video beeldkwaliteit ooit in de geschiedenis van de LUMIX-camera's, vooral in situaties met weinig licht.

Interne 4:2:2 10-bit 4K-video-opnames

De Lumix GH5S brengt innovatieve interne 4:2:2 10-bit 4K-video-opnames. Zo zal 10-bit alle subtiliteiten van gegradueerde luchten en zonsondergangen weergeven zonder banding zoals bij 8-bit. De kracht van het beschikken over film productiecapaciteiten binnen in de camera schept een nieuw precedent op het gebied van guerilla-style filmproductie.

U kunt 4:2:2 10-bit opnemen op uw SD-kaart terwijl u op hetzelfde moment het live-signaal voedt aan een full-size HDMI-poort verbonden met een externe monitor of recorder. 4:2:2 10-bit opnames maken het mogelijk om natuur- en waarheidsgetrouwe beelden te verkrijgen met meer dan een miljard kleuren en het viervoudige van 8-bit. Een adembenemende 400Mbps (ALL-Intra) hoge bitrate opnamemodus is ook beschikbaar.

V Log L

Om aan de vraag van filmproducenten te voldoen, zijn log video-opnames (V-Log L) beschikbaar gemaakt op de DC-GH5S. Dit zorgt voor een uitzonderlijke flexibiliteit en een groter dynamisch bereik voor kleurgradaties tijdens het post-productieproces.

Hybrid Log Gamma voor 4K HDR-video

HDR (High Dynamic Range) is een modus om zowel heldere als donkere delen van het beeld te reproduceren. Hierdoor komt het beeld dichter bij het beeld dat u met het blote oog waarneemt.

Meerdere beeldverhoudingen - Exclusief voor LUMIX GH5S!

De sensor van de LUMIX GH5S ondersteunt meerdere beeldverhoudingen, met name 4:3, 17:9, 16:9 en 3:2. Dankzij ruime effectieve pixels marges wijzigt de brandpuntsafstand bij deze beeldverhoudingen niet. Deze functie, die beschikbaar is voor fotografie, voor 4K en C4K-video en in Anamorfische modus, laat u toe de beeldhoek van de lens volledig te benutten voor een werkelijk verbluffende beeldweergave!

Hoge uitleessnelheden

Bovendien worden zelfs bij gebruik van een grotere sensor hoge uitleessnelheden bereikt. In vergelijking met de LUMIX GH5 wordt vervorming door rollende sluiter bij hoge uitleessnelheden met een factor van ongeveer 1,3 verminderd wanneer u video's opneemt of een elektronische sluiter gebruikt.

Max. 10x Slowmotion Video - VFR (Variable framerate)

Om de videoweergave nog verder te verbeteren, is de LUMIX GH5S voorzien van diverse effecten. Dankzij de VFR kunt u video's in hogere/lagere snelheid opnemen in C4K/4K (60 fps max. 2,5x langzamer) of in FHD (240 fps max. 10x langzamer) kwaliteit. De minimale beeldraster snelheid voor video met snel bewegende effecten is 2 fps.

4:2:2 10-bit HDMI Live Output en Simultaneous Internal Recording

De LUMIX GH5S kan 4:2:2 10-bit real-time beelduitvoer naar een externe monitor of recorder realiseren via een optionele HDMI-kabel (volledige grootte Type A), terwijl simultaan een interne 4:2:2 10-bit opname wordt verstrekt. Hij is geschikt voor professioneel filmen waarbij nauwkeurige monitoring van het beeld wordt vereist of opname van hoge kwaliteit naar externe codec-apparaten (zoals ProRes).

TC IN/OUT-aansluiting

De tijdcode kan worden gesynchroniseerd met een extern apparaat door gebruik te maken van de gebundelde BNC-conversiekabel. Hierdoor kunt u filmmateriaal dat met meerdere camera's is opgenomen, gemakkelijker volgens een niet-lineaire tijdlijn bewerken.

LINE-invoer ondersteund

LINE-invoer wordt ondersteund via een 3,5 mm microfoonaansluiting. Dit maakt het mogelijk om geluiden van een extern audio-apparaat te voeden voor efficiëntere videoproductie.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw camera van Panasonic bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Kenmerken van de Panasonic Lumix DC-GH5s Body
V-log L opnames voor nog nauwkeurigere kleurengradaties
Hybrid Log Gamma voor 4K HDR-video
Max. 10x Slowmotion Video - VFR (Variabele framerate)
4:2:2 10-bit HDMI Live Output en Simultaneous Internal Recording
TC IN/OUT-aansluiting
LINE-invoer ondersteund

Wat zit er in de doos?

Panasonic Lumix DC-GH5s Body
Batterijpak
Batterijlader
Netadapter
Body-dop
Klep voor flitsschoen
Oogdop
Dop voor flitssynchronisatie
Dop voor aansluiting batterijgreep
USB-kabel
Schouderriem
Kabelhouder
BNC converterkabel

Video