Naar boven
34900
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Panasonic Lumix DC-G9 body zwart Panasonic Lumix DC-G9 body zwart Panasonic Lumix DC-G9 is de meest geavanceerde digitale camera ooit geproduceerd door dit Japanse concern. Dankzij weerbestendige behuizing en enor... 104900
Panasonic Lumix DC-G9 +/+ Leica 12-60mm lens zwart Panasonic Lumix DC-G9 +/+ Leica 12-60mm lens zwart Panasonic Lumix DC-G9 is de meest geavanceerde digitale camera ooit geproduceerd door dit Japanse concern. Dankzij weerbestendige behuizing is deze... 174900

Ook voor een batterij grip van Panasonic bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Panasonic DMW-BG G9 batterij grip
Door het gebruik van twee batterijen heeft Batterij grip DMW-BGG9 een twee keer zo lange batterijduur voor langere opnames. Bovendien heeft hij een zeer comfortabele grip, zelfs bij opnames vanuit een verticale hoek. Verder is het spatvrij, stofvrij, vriesvast en robuust design.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Panasonic DMW-BG G9 batterij grip

Langere batterijduur voor actieve opnames buitenshuis


Door het gebruik van twee batterijen - een in de camera en een in de grip*, heeft de DMW-BGG9 een twee keer zo lange batterijduur voor langere opnames. Bovendien heeft hij een zeer comfortabele grip, zelfs bij opnames vanuit een verticale hoek. Exclusief ontworpen voor de LUMIX G9, de DMW-BGG9 past perfect bij de camera en beschikt over een spatvrij/stofvrij/vriesvast robuust design.

* Batterij is niet inbegrepen bij de DMW-BGG9. Spatvrij is een term die gebruikt wordt om een extra beschermlaag te beschrijven die deze batterijgrip heeft tegen blootstelling aan een minimale hoeveelheid vocht, water en stof. Spatvrij betekent niet automatisch dat er geen schade optreedt bij directe blootstelling van deze batterijgrip aan water.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw camera en batterij grip van Panasonic bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Video