Naar boven

Ook voor deze GX9 digitale camera van Panasonic bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Panasonic Lumix GX9 Zwart + 12-60mm f/3.5-5.6-obje
Panasonic Lumix GX9 heeft maar liefst een 20.3 Megapixel sensor van 4/3" formaat. Het toestel schiet 4k-video met maximaal 30fps en een bitrate van maximaal 100Mbit/s.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Panasonic Lumix GX9-systeemcamera + 12-60mm f/3.5-5.6-objectief


20.3 Megapixel en vijf assige beeldstabilisatie

Panasonic Lumix GX9 beschikt over een Micro Four Thirds-sensor zonder laagdoorlaatfilter met een 20-megapixel sensor van 4/3"-formaat. De sensor heeft vijf-assige beeldstabilisatie en die kan samenwerken met de optische stabilisatie van Panasonic-objectieven.

Kantelbare elektronische zoeker

De elektronische zoeker is kantelbaar, zodat het ook mogelijk is om van bovenaf in de zoeker te kijken. In de Panasonix Lumix GX9 zit een zoeker met een 16:9-verhouding en een resolutie van niet minder dan 2,7 miljoen beeldpunten. Bovendien ontbreken ook Wifi en Bluetooth niet in deze camera.

4K Video en het dynamisch bereik

Het toestel schiet 4K foto, 4k-video met maximaal 30fps en een bitrate van maximaal 100Mbit/s. Het scherm aan de achterkant kan omhoog en omlaag gekanteld worden. Dit mooie verstelbare aanraakscherm heeft een hoge resolutie, Omdat kleurtoon, verzadiging en helderheid afzonderlijk worden gedetecteerd, is het dynamisch bereik van de camera bijzonder flink.

Shutter stock

Volgens Panasonic heeft de GX9 echter minder last van shutter shock, door het gebruik van een elektromagnetische sluiter. Bij eerdere GX-camera's kan de scherpte van foto's beïnvloed worden door de trilling van de fysieke sluiter. 

Specificaties

 • Voortbouwend op de uitgebreide ervaring van Panasonic met superieure DSLM camera's, biedt LUMIX GX9 een groot aantal creatieve functies.
 • 20,3-megapixel Digital Live MOS-sensor zonder low-pass filter legt de mooiste details vast. Een optimale gradatie-instelling zorgt voor een groter dynamisch bereik.
 • De driedimensionale functie Colour Control detecteert kleurtoon, verzadiging en helderheid afzonderlijk. Dit leidt tot een rijkere kleurweergave, van de donkere tot en met de heldere delen van het beeld.
 • Venus Engine produceert zeer nauwkeurige en toch natuurlijk ogende beelden. Zelfs bij weinig omgevingslicht worden er heldere beelden geproduceerd dankzij de Multi Process NR van de LUMIX GX9.
 • Het Contrast AF-systeem is uitgerust met Depth From Defocus (DFD) technologie en is zowel bijzonder snel als nauwkeurig, omdat het digitale signaal tussen de camera en de lens tot 240 fps wordt uitgewisseld. De LUMIX GX9 biedt hierdoor een ultrasnelle AF van circa 0,07 seconden2 en een zeer snelle burstopnamemodus met 9 fps (AFS)/6 fps (AFC) waarmee haarscherp snelbewegende onderwerpen kunnen worden vastgelegd.
 • Dankzij een verscheidenheid aan AF-functies, waaronder Face/Eye Detection AF en het populaire Pinpoint AF, kan de camera in zeer verschillende opnamesituaties worden gebruikt.
 • Met Low Light AF kan zelfs zonder de AF-hulplamp preciezer worden scherpgesteld op het onderwerp bij zeer weinig omgevingslicht (tot -4EV). Verder kunnen gebruikers met Starlight AF 's nachts met autofocus opnames maken van een ster aan de hemel.
 • De LUMIX GX9 is voorzien van een nieuwe tot 80 graden kantelbare LVF (Live View finder) , wat een bijzondere manier van fotograferen mogelijk maakt, vooral voor onderwerpen onder ooghoogte.
 • Om stroom te besparen, heeft de camera een nieuwe functie die de slaapmodus automatisch na een aangegeven periode inschakelt als zich geen oog meer voor de oogsensor van de LVF bevindt. Met deze stroombesparende LVF kunnen er circa 900 beelden3 per batterijlading worden vastgelegd.
 • Het nieuwe 3-inch touchscreen met een resolutie van 1.240.000 pixels kan 80 graden omhoog en 45 graden omlaag worden gekanteld, waardoor het maken van opnames vanuit een hoge of lage hoek makkelijker wordt.
 • U maakt haarscherpe foto's en video's van de groothoek- tot de telestand, zelfs bij weinig omgevingslicht. De 5-assige Dual I.S. werkt zowel voor foto- als video-opnames, inclusief 4K-video.
 • Doordat de processor het signaal snel uitleest en verwerkt, kan de LUMIX GX9 vloeiende 4K-video's maken in hoge resolutie in 3840x2160 bij 30p/25p (50 Hz) of 24p in MP4. Door toepassing van de 4K-technologie kunnen gebruikers spontane fotomomenten vastleggen bij 30 fps in beelden van 8 megapixels en die opslaan als een 4K-PHOTO.
 • De LUMIX GX9 heeft de mogelijkheid om tegelijkertijd foto’s te maken met en zonder creatief filter. RAW-bestanden kunnen in de camera worden bewerkt zonder dat hiervoor een computer nodig is.
 • De LUMIX GX9 biedt verbindingsmogelijkheden via Bluetooth en Wi-Fi®, zodat gebruikers verschillende opnamemogelijkheden hebben en beelden direct kunnen delen. Als de camera wordt aangesloten op een smartphone of tablet waarop de Panasonic Image App, de speciale applicatiesoftware van Panasonic, voor iOS of Android is geïnstalleerd, kunnen gebruikers op afstand opnames maken, bekijken en delen.

Video