Naar boven

Fujifilm X-E2 + 18-55 zwart F2.8-4.0 Opruimmodel

Art.nr: Fujifilm X-E2 + 18-55 zwart F3.5-5.6 Opruimmodel
De Fujifilm X-E2 is voorzien van de 16,3-megapixel aps-c X-Trans II cmos-sensor. Full HD filmen. Wifi. Lens Modulation Optimizer. Inclusief Fuji lens 18-55mm.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

 Let op; Dit artikel betreft een Demo/Show model.
Voor meer informatie over onze opruim artikelen of het volledige aanbod, klik hier. 

 

Fujifilm FinePix X-E2 zilver + Fuji18-55mm
De Fujifilm X-E2 is voorzien van de 16,3-megapixel aps-c X-Trans II cmos-sensor. Voor de veeleisende fotograaf beschikt deze camera over 14-bits raw-bestanden en fasedetectiepixels op de sensor. Dit zorgt voor een snellere autofocus. De 'Hybrid AF' is een combinatie van contrastdetectie en fasedetectie-AF, en dit zorgt voor de snelste autofocus. Met deze snelle scherpstelling hoeft u nooit meer mooie momenten te missen. Het iso-bereik van de sensor loopt van 200 tot 6400 en met de JPG stand is deze zelfs uit te breiden naar ISO 100-25.600.

U heeft de mogelijkheid om met 7 beelden per seconde te fotograferen, dit is zeer handig wanneer u snel bewegende onderwerpen fotografeert, zoals bijvoorbeeld dieren en kinderen. Daarnaast bevat de X-E2 een low-speed stand van 3 bps die gebruik maakt van continue-AF. Vervolgens zorgt de X-E2 er voor dat uw bestander snel worden weggeschreven op uw geheugenkaartje.

Lens Modulation Optimizer, de Fujifilm X-E2 beschikt over een EXR II-processor met 'Lens Modulation Optimizer'. Deze techniek zorgt voor zeer scherpe jpg-bestanden. De camera maakt gebruik van alle Fujifilm XF objectieven en Zeiss Touit objectieven.

Groot high performance LCD scherm, het LCD scherm is 3-inch groot en heeft een fijne 3:2-verhouding. Deze toont met 1,04 miljoen beeldpunten een zeer scherp beeld. De elektronische zoeker heeft een oled-evf met 2,36-miljoen beeldpunten. Ook in donkere situaties heeft u een duidelijk beeld op het LCD scherm. Daarnaast heeft u de optie om een grid te tonen in het beeld, zodat u een beter kader kunt maken tijdens het fotograferen.

Snelle bediening, het draaiwiel voor belichtingscompensatie loopt van +3 tot -3. De Q knop zit onder duim bereik en het is mogelijk om van vier knoppen de functie naar eigen wens in te stellen. Dit zijn de Fn1 en Fn2-knoppen, maar ook de AF- en AE-lock-knoppen zijn als Fn-knop te gebruiken.

Intelligent flitsen, het flitslicht van de ingebouwde flitser past zich aan naar uw situatie, zodat u een natuurlijk resultaat terug ziet op de foto. Ook is het mogelijk om een TTL flitser op de camera te plaatsen voor meer licht en een nog betere controle.

Filmfunctie, filmen kan de Fujifilm X-E2 in 1080p-resolutie met maximaal 60 beelden per seconde met bitrate van 36mbps en is daarnaast voorzien van een microfooningang.  

Wifi, na het installeren van de gratis Fujifilm Camera app kunnen er beelden worden overgebracht van de Fujifilm X-E2 naar een smartphone, pc of tablet om uw foto's direct te delen met uw familie en vrienden.

Specificaties

  • 16,3 megapixels
  • Lens mount: Fujifilm X mount
  • Manual pop-up flitser
  • Full HD filmen
  • Wifi
  • Lens Modulation Optimizer
  • Face detection
  • EXR II-processor