Naar boven

FUJFILM X-A2 incl. 16-50 Opruimmodel

Art.nr: FUJFILM X-A2 incl. 16-50 F3.5-5.6 lens Opruimmodel
De FUJIFILM X-A2 heeft ook 8 creatieve filter effecten die iets bijzonders van de foto maken.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Let op; Dit artikel betreft een Demo/Show model.
Voor meer informatie over onze opruim artikelen of het volledige aanbod, klik hier. 

 De FUJIFILM X-A2 is voorzien van een CMOS Sensor in APS-C formaat die garant staat voor beelden met natuurlijke kleuren en eersteklas detail weergave. Bovendien biedt de grote APS-C CMOS Sensor opnames met een zeer fraai BOKEH (fraaie weergave van de onscherpte bij opnames met geringe scherptediepte). De reguliere gevoeligheid van de Sensor gaat van ISO200 tot ISO6400. Deze kan echter uitgebreid worden tot ISO12.800 en ISO25.600 bij lagere resolutie.

COMFORT EN SNELHEID
Alle instelwielen en bedieningselementen bevinden zich aan de rechterkant van de X-A2. Dit maakt het mogelijk de camera met slechts een hand te bedienen. Met het instelkeuzewiel kan de optimale opnamestand gekozen worden. Zo herkent de camera in de Advanced SR Auto stand de opname scene en kiest dan automatisch de beste camera instellingen voor een natuurgetrouwe opname. Gebruikt u de Advanced Filter stand, dan kan de gebruiker kiezen uit vele creatieve filtereffecten voor een verrassend resultaat. Dit maakt fotografie veel interessanter en leuker.

Wilt u alles zelf de controle houden en handmatig alles instellen, dan hoef je niet diep in een menu te duiken en allerlei instellingen door te lopen via het LCD scherm, maar kunnen via de diverse instelwieltjes op de camera heel gemakkelijk de instellingen voor diafragma, sluitertijd en belichtingscompensatie ingesteld worden. Wil je de camera helemaal naar je hand zetten, dan is het mogelijk nagenoeg elke toets te herprogrammeren voor de functie die jij direct bij de hand wil hebben, zonder het keuzemenu te hoeven activeren. Natuurlijk beschikt ook de FUJIFILM X-A2 over FUJIFILM’s handige Q (Quick) menu, die met een druk op de knop een handig overzicht geeft van alle gebruikte instellingen en via de cursor toetsjes en instelwiel makkelijk aan te passen is.

Door de nieuwe Autofocus instellingen “Oogdetectie Autofocus”, “Auto Macro Autofocus” en “Multi Autofocus” gaat het automatisch scherpstellen nog sneller en nauwkeuriger. In combinatie met de EXR processor II haalt de X-A2 een inschakeltijd van 0,5 seconde,een ontspanvertraging van slechts 0,05 seconde, een opname interval van 0,4 seconde en een serie beeldopname snelheid tot 5,6 beelden per seconde (Max 3 opnames).

SELFIE DISPLAY
Zeer comfortabel en nieuw in de FUJIFILM X-serie is het 7,6cm (3 inch) grote LCD scherm met een hoge resolutie van 920.000 pixels, dat zowel naar boven als naar beneden klapbaar is en zo betere opname perspectieven mogelijk maakt. Nieuw is de mogelijkheid om het scherm eenmaal naar boven geklapt ook nog 175 graden te draaien zodat de gebruiker de camera ideaal kan gebruiken voor de populaire selfies. Zodra het LCD scherm in deze stand is gekanteld, schakelt de camera over naar de Oogdetectie Autofocus stand. De camera vindt probleemloos de focus van je gezicht zodat onscherpe selfies tot het verleden behoren.

SUPER INTELLIGENTE FLITS TECHNIEK
De FUJIFILM X-A2 beschikt over een ingebouwde flitser die voor een nauwkeurige belichting zorgt. Deze flitser is voorzien van FUJIFILM’s “super intelligente” Flitstechniek, die ervoor zorgt dat portretten een natuurgetrouwe belichting krijgen, macro opnames niet overbelicht worden en schaduwen weg geflitst en tegenlicht gecompenseerd wordt.

CREATIEVE FUCTIES
Met 80 jaar ervaring in het ontwikkelen van foto’s heeft FUJIFILM een digitale filmsimulatie ontwikkeld waarbij het mogelijk is om zonder tijdrovende computer bewerking indrukwekkende beelden te produceren. Zoals men vroeger een andere negatief film in de camera plaatste voor een bepaalde stijl, kan de gebruiker nu eenvoudig een keuze maken uit de verschillende klassieke filmstijlen zoals Velvia, Astia, Provia, Zwart/Wit of Sephia. Nieuw is de toevoeging van de Classic Chrome filmsimulatie, die voor een natuurgetrouwe detailversterkende kleurweergave zorgt.


Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw camera en lens/objectief van Fujifilm bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

 • 16,3 Megapixel APS-C CMOS sensor
 • EXR processor II
 • Compacte en lichte behuizing
 • Oogdetectie AF, Auto Macro AF, Multi AF
 • Tot 175 graden klapbaar , 3 inch LCD scherm met 920.000 pixels
 • Macro opname vanaf 15 cm
 • Snelle inschakeltijd van 0,5 seconde
 • Snelle ontspanvertraging van 0,05 seconde
 • Opname interval van 0,4 seconde
 • Serieopname snelheid van 5,6 beelden per seconde ( Max 30 opname)
 • Geïntegreerde flitser met super intelligente flits technologie
 • ISO200-6400 (ISO12.800 en 25.600 bij lagere resolutie)
 • Full HD met 30 beelden per seconde
 • 8 creatieve filter effecten
 • 6 filmsimulatie standen
 • Geïntegreerde RAW processor
 • Q-menu
 • TTL Hotshoe voor externe flitser
 • WIFI Connectiviteit